Γαλλία: Ο Μακρόν «ημίγυμνος» σε εξώφυλλο gay περιοδικού (Photos)

Γαλλία: Ο Μακρόν «ημίγυμνος» σε εξώφυλλο gay περιοδικού (Photos)

Μπορεί όλα τα δημοσιεύματα και οι φωτογραφίες του υποψήφιου για τη γαλλική προεδρία να κινούνται στο ίδιο μοτίβο, ο Μακρόν να μιλάει, ο Μακρόν να φιλάει τη σύντροφό του, ο Μακρόν να χαιρετάει, ένα όμως gay περιοδικό έκανε τη διαφορά.

Και βέβαια η ζωή των Γάλλων προέδρων -και των υποψηφίων- πάντα ήταν το αγαπημένο θέμα του σκανδαλοθηρικού Τύπου αλλά κανένα έντυπο έως τώρα δεν έχει εμφανίσει έναν (υποψήφιο) πρόεδρο με γυμνό στήθος, γυμνασμένο και με ερωτικό «πνεύμα»!

Το γαλλικό περιοδικό Garçon Magazine, ένα περιοδικό της ομοφυλόφιλης κοινότητας τον χρησιμοποίησε στο εξώφυλλό του με στόχο να κάνει τη διαφορά στα περίπτερα και το βλέμμα του κόσμου να πέσει πάνω του.

Και βέβαια χρησιμοποιεί τα ίδια τα λεγόμενα του προέδρου: Η “LGTB (ΛΟΑΤ) κοινότητα θα μπορεί να βρει πάντα σε μένα έναν υποστηρικτή”*, είχε πει ο υποψήφιος Εμανουέλ Μακρόν.

La communauté LGBT trouvera toujours en moi un défenseur *

Η σχετική «εικονογράφηση» μάλιστα έγινε για ένα άρθρο που αναφέρεται στο “coming out” των gay, κοινώς τη δημόσια παραδοχή της ομοφυλοφιλίας.

Όπως και να ‘χει το περιοδικό δηλώνει πως πρόκειται για φωντομοντάζ, συντηρώντας παράλληλα μια φημολογία που έχει διαψευσθεί από τον ίδιο για παράλληλη σχέση με το στέλεχος του Radio France, Mathieu Gallet

https://twitter.com/laboxmediaoff/status/858399618111025152

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter