Γαλλία: Οργισμένοι οπαδοί την «έπεσαν» στην αποστολή της Παρί σεν Ζερμέν, μετά τον αποκλεισμό από την Barca (Video)

Γαλλία: Οργισμένοι οπαδοί την «έπεσαν» στην αποστολή της Παρί σεν Ζερμέν, μετά τον αποκλεισμό από την Barca (Video)

Οργισμένος ήταν ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Ουνάι Έμερι, από την αντίδραση της ομάδας του στα τελευταία λεπτά του αγώνα στη Βαρκελώνη, που άφησε τους πρωταθλητές Γαλλίας έξω από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά τα πέντε τελευταία χρόνια, μετά την ταπεινωτική ήττα από την Μπαρτσελόνα με 6 – 1.

Πιο οργισμένοι όμως είναι οι φίλαθλοι της Παρί, οι οποίοι υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες και ύβρεις την επιστροφή της αποστολής στο Παρίσι. Ο γαλλικός Τύπος δεν μιλάει για τη διαιτησία και κάνει λόγο ιστορικό εξευτελισμό από την Μπαρτσελόνα. Η αποστολή της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας έγινε δεκτή με αποδοκιμασίες και ύβρεις από συγκεντρωμένους οπαδούς της στο αεροδρόμιο. Πολλοί εμπόδισαν τους παίκτες να αποχωρήσουν με τα οχήματά τους. 

Δεν έλειψε μάλιστα και ένας ελαφρύς τραυματισμός, αφού ο Τιάγκο Μότα, φοβούμενος ίσως τα χειρότερα, δεν σταμάτησε με το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει έναν εκ των οπαδών της Παρί, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter