«Game of Thrones»: Η Nova επιστρέφει με ακόμα δύο LIVE ραντεβού στα Social Media της και στο Novaguide.gr

«Game of Thrones»: Η Nova επιστρέφει με ακόμα δύο LIVE ραντεβού στα Social Media της και στο Novaguide.gr

Η Nova λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του συναρπαστικού 7ου κύκλου του «Game of Thrones», της σειράς-φαινόμενο της HBO, επιστρέφει με δύο ακόμα LIVE ραντεβού, την Παρασκευή 25 Αυγούστου και την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στις 16:00.

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των live, όπου κάθε ένα από αυτά ανέλυε όσα συνέβησαν στις προηγούμενες σεζόν της αγαπημένης σειράς αλλά και όσα πρόκειται να έρθουν, η Nova ανανεώνει τα live ραντεβού της! Στα δύο νέα live, θα αναλυθούν θεωρίες με τους ειδικούς της σειράς, θα απαντηθούν ερωτήματα και θα συζητηθούν όσα μας συγκλόνισαν, θα απολαύσουμε ειδικά αφιερώματα και ρεπορτάζ, ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν πλούσια δώρα. Οι φαν της πιο δημοφιλούς σειράς, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα live στο Youtube κανάλι της Nova (https://www.youtube.com/NovaGreece), στη σελίδα της Nova στο Facebook (www.facebook.com/Nova) καθώς και στο ειδικό αφιέρωμα για τη σειρά στο Novaguide.gr (http://www.novaguide.gr/GameOfThrones7)!

Το πολυαναμενόμενο φινάλε του 7ου κύκλου της συναρπαστικής σειράς της HBO, «Game of Thrones», θα μεταδοθεί την Κυριακή 27 Αυγούστου στις 4:00 μετά τα μεσάνυκτα ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά στη Nova! Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί και σε prime time προβολή τη Δευτέρα 28 Αυγούστου στις 22.00 στο Novacinema4HD. Ο νέος κύκλος είναι διαθέσιμος και μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO 

Όλα τα προηγούμενα επεισόδια της πιο δημοφιλούς σειράς είναι διαθέσιμα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε ένα επικό Box Set μέχρι και την Πέμπτη, 31 Αυγούστου για τους συνδρομητές της Nova χωρίς καμία επιπλέον χρέωση μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter