Generation 2.0 RED: Αγκάλιασε τη διαφορετικότητα (video)

Generation 2.0 RED: Αγκάλιασε τη διαφορετικότητα (video)

Η Generation 2.0 RED είναι μία οργάνωση που έχει ως στόχο την προώθηση των δικαιωμάτων της ισότητας, της ετερότητας και την καταπολέμηση του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και των διακρίσεων.

Σήμερα στην Ελλάδα ζουν πάνω από 500.000 μετανάστες από 129 χώρες του κόσμου που χτίζουν τις ζωές τους δίπλα μας. Έχουν τεχνογνωσία, δημιουργικότητα και όρεξη γα εργασία. Φέρνουν μαζί τους μια πολύχρωμη παλέτα με κουλτούρες, παραδόσεις, γνώσεις και εξειδίκευση σε πολλούς τομείς. Εμπλουτίζουν και εξελίσσουν την ιστορία της χώρας μας, η οποία έχει δεχτεί επιρροές από πολλές αυτοκρατορίες καθ’όλη την αρχαιότητα.

Οι μητροπόλεις του κόσμου, βάσιζαν ανέκαθεν την οικονομική τους ανάπτυξη στην εισροή ατόμων, από άλλες χώρες. Βάσιζαν τον πολιτισμικό τους πλούτο στην πολλαπλότητα και την ιδιομορφία.

Στο Λονδίνο, πάνω από το 65% των κατοίκων, είναι διαφορετικής καταγωγής. Το 36% των μόνιμων κατοίκων, δεν έχουν γεννηθεί στη χώρα.

Στη Νέα Υόρκη, την πόλη με τη μεγαλύτερη ποικιλομορφία, μόλις το 0.4% του πληθυσμού είναι ιθαγενείς.

Στη Γαλλία, πάνω από το 40% των κατοίκων έχουν ρίζες από άλλα μέρη του κόσμου.

Η νέα καμπάνια της Generation 2.0 RED έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για να αγκαλιάσει τη διαφορετικότητα, τις διαφορετικές κουλτούρες, που μπορούν να εμπλουτίσουν και να “χρωματίσουν” το κοινό μας μέλλον μ’ αυτούς τους ανθρώπους

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας

Πηγή: Viewtag.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter