Για… Απάτσι ψάχνει ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ!

Για… Απάτσι ψάχνει ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα για να παρουσιάσει στους παίκτες τον Μανόλο Χιμένεθ.

Από την σύντομη ομιλία του ξεχωρίζει μία ατάκα που τους είπε για τον τρόπο που πρέπει να αγωνίζονται. «Βρίσκομαι εδώ για να σας παρουσιάζω τον καινούργιο σας προπονητή ο οποίος επιλέχτηκε γιατί γνωρίζει το κλαμπ, έχει δουλέψει εδώ, έχει κατακτήσει ένα κύπελλο με την ομάδα μας και με την εμπειρία του από τα κλαμπ που έχει δουλέψει εκτιμώ ότι μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε», τους ανέφερε για τον Ισπανό κόουτς και πρόσθεσε: «Θέλω να ξέρετε ότι παρά τα άσχημα αποτελέσματα εξακολουθώ να σας πιστεύω, είστε καλοί παίκτες και θα είμαι δίπλα σας. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς και από ατυχία και από έλλειψη αυτοπεποίθησης αλλά και από πολλά δικά μας λάθη. Πρέπει να ανατρέψετε την κατάσταση, πιστέψτε στους εαυτούς σας και δώστε τα όλα. Από εδώ και πέρα σας θέλω… απάτσι».

Με τον Μοράις στο πάγκο της η ΑΕΚ σε 13 παιχνίδια (πρωτάθλημα και κύπελλο) είχε μόλις δύο νίκες και ο Χιμένεθ με παίκτες – απάτσι καλείται να προλάβει το τρένο των πλέι οφ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter