Για περισσότερες από τέσσερις ώρες κατέθετε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη – «Σφίγγα» ο δικηγόρος του (Video)

Για περισσότερες από τέσσερις ώρες κατέθετε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη – «Σφίγγα» ο δικηγόρος του (Video)

Πάνω από τέσσερις ώρες κράτησε η κατάθεση του πατέρα της αδικοχαμένης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη. Ο Κωνσταντίνος Ζέμπερης πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ, λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς. 

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο πατέρας αποχώρησε από την πίσω πόρτα και όχι από την μπροστά πόρτα που βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι.

«Σφίγγα» ήταν ο δικηγόρος που τον συνόδευε εξαρχής, καθώς αρκέστηκε απλώς να πει ότι ο πατέρας κατέθεσε ό,τι γνώριζε για το στυγερό έγκλημα.

Λίγο πριν καταθέσει, μεταξύ άλλων ανέφερε πως η ψυχή του παιδιού του τον τράβηξε στο νεκροταφείο, σε μια προσπάθειά του να δώσει μια εξήγηση πως περίπου την ώρα της δολοφονίας της 32χρονης Δώρας, εκείνος περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο.

«Κατέβηκα από Μαρούσι και πήρα έναν τύπο και παρακαλάω αυτόν τον τύπο να βγει να πει ποιος είναι και αν είδε κάτι. Τον πήγα στα Σεπόλια, στον λόφο Σκουζέ. Με το που μπήκα στην οδό Δράμας τον άφησα στα τριακόσια μέτρα, τρίτο τετράγωνο πιστεύω ήταν. Γύρω στα τριάντα με τριάντα πέντε με κοντό μαλλί. Εκεί απ’ έξω είχε κάμερα μπορεί να μας έχει πιάσει την ώρα που σταματάω απέναντι από την Τράλλεων και περνάω απέναντι στην Ηρακλείου και τον παίρνω στη γωνία του νεκροταφείου μπορεί να έχει κάμερα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter