Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν ήταν ότι δεν ήθελα να παίξω με την Εθνική, δεν μπορούσα»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν ήταν ότι δεν ήθελα να παίξω με την Εθνική, δεν μπορούσα»

Ξεκάθαρος σχετικά με την απόφασή του να μην αγωνιστεί με την Εθνική Ανδρών στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ 2017 ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε κατά τη media day των Μιλγουόκι Μπακς.

«Δεν ήταν ότι δεν ήθελα να παίξω, δεν μπορούσα να παίξω», υπογράμμισε ο «Greek Freak», ο οποίος χαρακτήρισε την απόφασή του να μην ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ως μία από τις πιο δύσκολες ως αθλητής.

«Μέρα με τη μέρα γίνομαι καλύτερα. Η κατάσταση στο γόνατο μου βελτιώνεται συνεχώς», είπε αρχικά ο «Giannis» για να συνεχίσει σχετικά με την απουσία του από την Εθνική: «Η απόφαση ήταν μία από τις πιο δύσκολες, ειδικά όταν ξέρεις πως έχεις μια ολόκληρη χώρα πίσω σου, που σε περιμένει να αγωνιστείς. Ήταν μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις μου ως αθλητής. Ήταν όμως η καλύτερη επιλογή για εμένα και την οικογένειά μου. Δεν ήταν ότι δεν ήθελα να παίξω, δεν μπορούσα να παίξω. Υπάρχει πολύς κόσμος που με στηρίζει, κόσμος από το Μιλγουόκι και την Ελλάδα. Είναι πάντα δίπλα μου στα social media και με στηρίζουν και θέλω να τους ευχαριστήσω γι΄ αυτό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter