Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» στην Ελλάδα (Video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» στην Ελλάδα (Video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για μια ακόμη φορά θριάμβευσε τα ξημερώματα στο ΝΒΑ. Πέτυχε 30 πόντους! Μ’ αυτόν τον άθλο έγινε ο πρώτος Έλληνας που έπαιξε σε τόσο υψηλό επίπεδο στο μπάσκετ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο τρίτος παίκτης στην Ιστορία των All Star, μετά τον Τομ Σάμπερς και τον Τζούλιους Έρβινγκ που πετυχαίνει 30 πόντους στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός.

Παρ’ όλα αυτά τα “ελάφια” έχασαν από  τη Δύση με 192-182. Ο Γιάννης όμως ήταν ο πρώτος σκόρερ των ηττημένων, έχοντας συνολικά 14/16 δίποντα, 2/2 βολές, 0/1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και κανένα λάθος σε 22 λεπτά. Τελικά τον τίτλο του MVP κατέκτησε o Άντονι Ντέιβις που έκανε ρεκόρ στην ιστορία των All Star Game με 52 πόντους!

Μετά τη λήξη του All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για μια ακόμη φορά στάθηκε στην υποστήριξη που παίρνει από τους Έλληνες, τονίζοντας πως το μόνο που θέλει είναι να τους κάνει υπερήφανους. «Ευχαριστώ πολύ που βρεθήκατε εδώ. Ελπίζω να το διασκεδάσατε. Όπως είπα, σε ό,τι κάνω έχω την Ελλάδα πίσω μου. Θέλω να κάνω όλους τους Έλληνες περήφανους. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Σας αγαπώ όλους», τόνισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στους έλληνες δημοσιογράφους. «Ήμουν πολύ κοντά να βγω MVP, αλλά ο κόουτς με κράτησε εκτός», ανέφερε αστειευόμενος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter