Γιατί η Αντέλ σταματάει τις συναυλίες – Τι λέει σε χειρόγραφο σημείωμα

Γιατί η Αντέλ σταματάει τις συναυλίες – Τι λέει σε χειρόγραφο σημείωμα

Τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει να κάνει ξανά περιοδείες, εξηγεί με ένα της χειρόγραφο μήνυμα η Αντέλ, κάτι το οποίο το είχε ανακοινώσει νωρίτερα φέτος.

Συγκεκριμένα σε συναυλία που έδωσε το Μάρτιο στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας είχε πει: «Οι περιοδείες δεν είναι κάτι που μου αρέσει… το χειροκρότημα με κάνει και αισθάνομαι ευάλωτη».

«Δεν ξέρω εάν θα κάνω ξανά περιοδεία. Ο μόνος λόγος που το κάνω είστε εσείς. Δεν είμαι σίγουρη αν οι περιοδείες είναι στο πρόγραμμά μου».

Αφού πραγματοποίησε την πρώτη από τις τέσσερις εμφανίσεις της στο στάδιο του Γουέμπλεϊ στο Λονδίνο, ένας μέλος του φαν κλαμπ της ανέβασε στο Instagram ένα χειρόγραφο σημείωμα που φέρεται ότι είναι της Αντέλ και το οποίο μοιράστηκε μαζί με το πρόγραμμα της συναυλίας.

Το σημείωμα, που φέρει την υπογραφή της Αντέλ, γράφει ότι «αυτό ήταν, μετά από 15 μήνες στο δρόμο και 18 μήνες κυκλοφορίας του “25” φτάσαμε στο τέλος. Κάναμε περιοδεία σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Αμερική και τέλος πήγα στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η περιοδεία είναι ένα περίεργο πράγμα που δεν μου ταιριάζει ιδιαιτέρως. Είμαι πραγματικά σπιτόγατος και απολαμβάνω τόσο πολύ τα μικρά πράγματα. Επιπλέον, είμαι συγκλονισμένη και έχω μία τρομακτική εμπειρία από τις περιοδείες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter