Γιατί μαζεύονται χιλιάδες οικογένειες στο Πλαίσιο κάθε Σεπτέμβρη;

Γιατί μαζεύονται χιλιάδες οικογένειες στο Πλαίσιο κάθε Σεπτέμβρη;

Γιατί και για μαθητές και για γονείς, η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει εδώ! 

Μόνο στο Πλαίσιο βρίσκει κανείς σε μία επίσκεψη χιλιάδες σχολικά είδη, τσάντες, όλα τα σχολικά βιβλία, βοηθήματα και ξενόγλωσσα, την πιο hot τεχνολογία και έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο – δηλαδή ό,τι χρειάζεται ένας μαθητής και στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Δες εδώ άλλους 10 λόγους που κάνουν το Πλαίσιο το #1 προορισμό και στα σχολικά για μαθητές και γονείς:

– Μόνο εδώ θα βρεις τη φθηνότερη τσάντα της αγοράς στα 2,99€ αλλά και τσάντα γεμάτη με όλα τα σχολικά μόνο με 9,99€, σε απίθανα χρώματα!

– Η έξυπνη γκάμα σε κερδίζει αμέσως, αφού εδώ βρίσκεις από προϊόντα στις πιο χαμηλές τιμές έως και τα πιο hot brands της αγοράς.

– Δημιουργείς το ιδανικό παιδικό γραφείο και βρίσκεις ολοκληρωμένες λύσεις για το παιδικό δωμάτιο με καρέκλες & βιβλιοθήκες μόνο από 19,90€.

– Όλα τα σχολικά βιβλία είναι πακεταρισμένα ανά τάξη, ενώ τα καλύτερα βοηθήματα, ξενόγλωσσα βιβλία και λεξικά έχουν επιλεχτεί προσεκτικά για να διαλέξεις αυτό που χρειάζεσαι.

– Κάθε συνεργάτης που εξειδικεύεται στα Σχολικά έχει περάσει δεκάδες ώρες εκπαίδευσης, για να απολαμβάνεις άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

– Είσαι ήδη στον Νο1 προορισμό τεχνολογίας! Εδώ θα βρεις τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις για το πρώτο σου κινητό, tablet, laptop ή desktop και φυσικά εκτυπωτές για την πιο high tech σχολική χρονιά.

– Κάνεις τις αγορές σου εύκολα σε 22 καταστήματα, στο www.plaisio.gr ή συνομιλώντας με έναν συνεργάτη στο τηλ. 800-11-12345.

– Kάθε αγορά σχολικών άνω των 35€ συνοδεύεται από δωρεάν παράδοση στην πόρτα σου την επόμενη μέρα.

– Με τις αγορές των σχολικών μπαίνεις αυτόματα σε κλήρωση για 1 ταξίδι για όλη την οικογένεια στη Disneyland, αλλά και δεκάδες άλλα δώρα τεχνολογίας.

-Είναι πάντα πλάι σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Φέτος, σε συνεργασία με το ινστιτούτο Prolepsis, η εθελοντική ομάδα Πλάι σου που αποτελείται από εργαζόμενους του Πλαισίου, θα μοιράσει 5.000 τσάντες και γεύματα σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη σε όλη την Ελλάδα. Στην πρωτοβουλία αυτή, μπορούν να συμμετέχουν όλοι, αφού με κάθε αγορά τσάντας αξίας 29,90€, το Πλαίσιο θα προσφέρει 1 ακόμα τσάντα δωρεάν σε ένα παιδί που τη χρειάζεται.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter