Γιατρός βρήκε ανθρώπινα οστά στις όχθες της τεχνητής λίμνης του Φράγματος Πηνειού στην Ηλεία (Photos)

Γιατρός βρήκε ανθρώπινα οστά στις όχθες της τεχνητής λίμνης του Φράγματος Πηνειού στην Ηλεία (Photos)

Μια μυστηριώδη αποκάλυψη επεφύλασσε στον γιατρό Βαγγέλη Δημητρόπουλο του νοσοκομείου Αμαλιάδας, η απογευματινή του βόλτα χθες το απόγευμα στις όχθες της τεχνητής λίμνης του Φράγματος Πηνειού στην Ηλεία

Σε έναν χώρο όπου είχε εκδηλωθεί μια μικρή καθίζηση στο έδαφος, δίπλα από το εκκλησάκι της Αγιά Μαρίνας , ο γιατρός εντόπισε έκπληκτος ένα ανθρώπινο κρανίο και οστά από ανθρώπινο σκελετό τα οποία ήσαν διασκορπισμένα στην ευρύτερη περιοχή .

« Όταν συνήλθα από το αρχικό σοκ ενημέρωσα αμέσως την Αστυνομία , άνδρες της οποία ήρθαν αμέσως στην περιοχή και μάζεψαν με προσοχή τα ανθρώπινα οστά προκειμένου να τα στείλουν για περαιτέρω εξέταση μέσω της οποίας θα απαντηθούν πολλά ερωτηματικά» – ανάφερε στο www.apokalypseis.com ο κ. Δημητρόπουλος και πρόσθεσε :

« Από την εξέταση DNA αναμένεται να γίνει η ταυτοποίηση της χρονολογίας και τα πιθανά αίτια θανάτου . Δεν μπορώ να ξέρω αν τα ανθρώπινα οστά προέρχονται από κάποιο παλιό νεκροταφείο της περιοχής η ανήκουν σε κάποιο εξαφανισμένο άτομο.»

Σημειώνεται ότι για την κατασκευή του Φράγματος Πηνειού Ηλείας πριν από πολλά χρόνια χρειάστηκε να βυθιστούν μέσα στο νερό κάποια μικρά χωριά και οικισμοί της ευρύτερης περιοχής της Πηνείας. Γι αυτό και οι ντόπιοι συνδέουν την πρόσφατη ανακάλυψη των ανθρωπίνων οστών με τα παλιά νεκροταφεία των βυθισμένων χωριών. 

Πηγή: apokalypseis.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter