Γλυφάδα: Άγνωστος με την απειλή όπλου μπήκε στο αυτοκίνητό της

Γλυφάδα: Άγνωστος με την απειλή όπλου μπήκε στο αυτοκίνητό της

Μια πρωτόγνωρη και σοκαριστική εμπειρία που έζησε το βράδυ της Πέμπτης γνωστοποίησε μέσω Facebook μια κοπέλα από τη Γλυφάδα, εφιστώντας την προσοχή των φίλων της και ζητώντας να εντοπιστεί πλέον το αυτοκίνητό της αλλά και ο άγνωστος που με την απειλή όπλου μπήκε στο αυτοκίνητό της.

Όπως περιγράφει η ίδια, λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην οδό Πανδώρας, κάθετη της Κύπρου, μόλις μπήκε στο αυτοκίνητό της, λίγο πριν ξεκινήσει, μπήκε ξαφνικά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος δεν ξεπερνούσε την ηλικία των 30.

Σύμφωνα με την ίδια, μίλησαν αρκετά, ο άνδρας δεν ήταν αλλοδαπός και με την απειλή όπλου, της ζήτησε να την οδηγήσει σε ένα συγκεκριμένο μέρος και να του έδινε όσα χρήματα είχε πάνω της.

Όπως λέει, ο άνδρας, φορούσε γάντια, ήταν απόλυτα ψύχραιμος και είχε πάνω του έναν ασύρματο όπου άκουγε τη συχνότητα της αστυνομίας. Η νεαρή, όπως επισημαίνει, αποφάσισε σε κλάσματα του δευτερολέπτου ότι δεν θα απομακρυνόταν μαζί του και σε ένα σημείο, τράβηξε χειρόφρενο και πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο.

Τότε ο άγνωστος, ψύχραιμος αλλά και πολύ γρήγορος όπως αναφέρει η κοπέλα, μπήκε στη θέση του οδηγού και έφυγε με το αυτοκίνητό της, ένα Ford Fusion μπλε σκούρο, με πινακίδα ZXA 4553.

“Εκκληση προς ολους τους φιλους και γνωστους- Χτες βραδυ λιγο πριν τις 12:00 στην οδο Πανδωρας (καθετη με τη Κυπρου) μολις μπηκα στο αμαξι μου και πηγα να ξεκινησω μπηκε στο πισω καθισμα αγνωστος αντρας νεαρης ηλικιας (μεχρι 30) Ελληνας (μιλησαμε αρκετα και δεν ηταν αλλοδαπος σε καμια περιπτωση) και με την απειλη οπλου μου ζητησε να τον οδηγησω καπου που ηθελε και να του εδινα οτι χρηματα ειχα πανω μου. Το βασικο του ομως ηταν να παμε καπου μαζι με εμενα οδηγο. Μετα λεει θα με αφηνε. Δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες εκτος οτι φοραγε γαντια, ηταν απολυτα ψυχραιμος και ειχε και ασυρματο που ακουγε απο οτι καταλαβα τη συχνοτητα της αστυνομιας. Επομενως ηταν πολυ οργανωμενος και οχι καποιος τρελος. Μολις εστριψα για τη Κυπρου αποφασισα οτι σε καμια περιπτωση δεν θα απομακρυνομουν μαζι του και ακριβως εξω απο Amigos τραβηξα χειροφρενο και πεταχτηκα εξω. Ο τυπος ψυχραιμος αλλα πολυ γρηγορος μπηκε στη θεση του οδηγου και εφυγε με το αυτοκινητο μου προφανώς για να ξεφυγει. Οι υπολοιπες 2 ωρες, σε κατασταση απολυτου σοκ και με τη βοηθεια των υπαλληλων του καταστηματος και των πελατων, τις περασα στο τμημα δινοντας καταθεση. Το αυτοκινητο ειναι ενα Ford Fusion μπλε σκουρο και εχει σχαρες με αριθμο πινακιδας ΖΧΑ4553.

Αν δειτε το αυτοκινητο παρακαλω καλεστε αμεσα το 100. Δυστυχως θυμαμαι καθε εικονα και ολη μας την συνομιλια και ξερω οτι θα κανω καιρο να ξεπεράσω τον φοβο που μου δημιουργησε αυτος ο ανθρωπος που πραγματικα δεν ξερω που μπορει να κατεληγα αν δεν πεταγομουν απο το αμαξι. Να προσεχετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, τα πραγματα εχουν αλλαξει. Ενημερωστε φιλους, τις οικογενειες σας και κυριως τα παιδια σας να προσεχουν γιατι αυτο θα μπορουσε να συμβει στον οποιοδηποτε.”

Δείτε τι έγραψε στο facebook αναλυτικά:

https://www.facebook.com/jenny.evans.5682/posts/10156136256958521?pnref=story

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter