Γνωρίστε τον πιτσιρικά που ήρθε από τον Άρη και ξέμεινε στη Γη

Γνωρίστε τον πιτσιρικά που ήρθε από τον Άρη και ξέμεινε στη Γη

Ονομάζεται Boriska Kipriyanovich, είναι 11 ετών και είναι απόλυτα βέβαιος ότι ήρθε στη Γη από τον Άρη.

Ο Kipriyanovich είναι πεπεισμένος από πολύ νεαρή ηλικία ότι κατάγεται από τον Άρη, αλλά ξαναγεννήθηκε στη Γη μετά από έναν πυρηνικό πόλεμο στην αρχική του «πατρίδα».

Έχει επίσης εκτεταμένες γνώσεις για το διάστημα, την ατμόσφαιρα του Άρη, αλλά και τις «υπόγειες» πολιτείες που ακόμη υπάρχουν εκεί.

Όπως περιγράφει, οι κάτοικοι του Άρη έχουν ύψος γύρω στα 2,13 μέτρα, αναπνέουν διοξείδιο του άνθρακα και είναι –φυσικά- αθάνατοι, γι αυτό και ο ίδιος δεν φοβάται να πεθάνει.

Ακόμη και ως μωρό, οι επιστήμονες έβρισκαν περίεργη την ταχύτητα με την οποία αναπτυσσόταν και μάλιστα, σύμφωνα με τη μητέρα του, που είναι επίσης γιατρός, ο μικρός μπορούσε να κρατήσει το κεφάλι του όρθιο μόνος του σε ηλικία μερικών εβδομάδων, διάβαζε όταν έγινε ενός έτους και ανέπτυξε καλλιτεχνικές δεξιότητες στα δύο του.

Όταν μεγάλωσε λίγο συνήθιζε να επισκέπτεται συχνά το όρος Medvedetskaya Gryada, προκειμένου να «επαναφορτίζεται» από τον κόσμο.

Συνήθιζε επίσης να διαλογίζεται από μικρός, αλλά και να περιγράφει τις αναμνήσεις του από τον κόκκινο πλανήτη.

Σύμφωνα πάντα με τον Kipriyanovich, οι Αρειανοί έχουν επισκεφθεί τη Γη στο παρελθόν και είχαν στενές σχέσεις με τους αρχαίους Αιγύπτιους και μάλιστα άφησαν προηγμένη τεχνολογία στην Πυραμίδα της Γκίζας.

Και ποιοι είμαστε εμείς να χαλάσουμε ένα ωραίο σενάριο;

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter