Goodyear με τεχνολογία SoundComfort

Goodyear με τεχνολογία SoundComfort

Η Goodyear προσφέρει λιγότερο θορυβώδη οδήγηση με την χειμερινή σειρά ελαστικών με τεχνολογία SoundComfort.

Η τεχνολογία Goodyear SoundComfort μειώνει τα επίπεδα του θορύβου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου έως 50% (- 4 dbA) κατά μέσο όρο .

Η Goodyear λανσάρει τη νέα χειμερινή σειρά ελαστικών με τεχνολογία SoundComfort. Έχοντας εντάξει επιτυχώς την τεχνολογία μείωσης θορύβου στη θερινή της σειρά, η Goodyear προσφέρει τώρα στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέξουν χειμερινά ελαστικά με τεχνολογία SoundComfort.

Η λιγότερο θορυβώδης οδήγηση είναι και πιο άνετη. Υπάρχουν ωστόσο πολλά στοιχεία που δημιουργούν θόρυβο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου: ο άνεμος, η ταχύτητα οδήγησης, οι οδικές συνθήκες, ο κινητήρας και οι δομικοί θόρυβοι, καθώς και τα ελαστικά. Όταν επιχειρείται μείωση του θορύβου στην καμπίνα, τα ελαστικά έχουν το μεγαλύτερο βαθμό συμβολής (τόσο αναφορικά με το κόστος όσο και το βάρος) συγκριτικά με άλλες μηχανολογικές λύσεις όπως το σύστημα ανάρτησης.

Μία από τις κύριες πηγές θορύβου είναι η αντήχηση της κοιλότητας του αέρα του ελαστικού που προκαλείται από τη δόνηση του αέρα εντός του ελαστικού και μεταδίδεται στη δομή του οχήματος. Η τεχνολογία Goodyear’s SoundComfort συμβάλει απευθείας στη μείωση της αντήχησης της κοιλότητας αέρα του ελαστικού.

Η Goodyear εφαρμόζει ένα στοιχείο αφρού πολυουρεθάνης ανοιχτών κυψελών στην εσωτερική επιφάνεια του ελαστικού. Το εξελιγμένο στρώμα αφρού μέσα στο ελαστικό μειώνει τις δονήσεις του αέρα δημιουργώντας μία χαλαρή ατμόσφαιρα για οδηγούς και επιβάτες και μειώνοντας τον θόρυβο στην καμπίνα του οχήματος κατά το ήμισυ, συγκριτικά με τα απλά ελαστικά. Ο αφρός είναι αρκετά ελαφρύς ώστε να αποφεύγεται τυχόν αντίκτυπος στη χιλιομετρική απόδοση, την αντίσταση κύλισης και την ταχύτητα.

«Για περισσότερα από 100 χρόνια, η Goodyear έχει αποστολή την προώθηση της καινοτομίας ελαστικών. Η τεχνολογία SoundComfort αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα. Αυξάνουμε την άνεση της οδήγησης με την ελάττωση του θορύβου. Επίσης, όταν ο οδηγός μπορεί να συγκεντρωθεί περισσότερο στον δρόμο η διαδρομή γίνεται ασφαλέστερη» , δήλωσε ο Μαρτέν ντι Γιόν , Brand Director Consumer PBU EMEA.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter