Google: Αυτές είναι πιο …πολυψαγμένες συνταγές για το 2016

Google: Αυτές είναι πιο …πολυψαγμένες συνταγές για το 2016

Φαγητό! Οι λάτρεις της κουζίνας, αλλά και των γκουρμέ πιάτων “μίλησαν” σύμφωνα με την google που έδωσε στην δημοσιότητα την λίστα με τα πιο “πολυψαγμένα” φαγητά για το 2016.

Έτσι λοιπόν, και όπως μετέδωσε το foodandwine.com, οι συνταγές που “χτυπήθηκαν” περισσότερο στο ψαχτήρι της Google για την χρονιά που μας αφήνει σε λίγες μέρες, ήταν οι εξής: 

1. Σάλτσα για την γαλοπούλα

Είναι λογικό. Το κρέας της γαλοπούλας δεν είναι και το πλέον γευστικό του κόσμου, οπότε ναι, μια σαλτσούλα βοηθάει πολύ. Και υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικές εκδοχές για να βρει κανείς την αγαπημένη του.

2. Χοιρινά παϊδάκια

Εδώ δεν χρειάζονται ιδιαίτερες επεξηγήσεις. Μπριζολάκια ζουμερά, ένα από τα πιο διάσημα φαγητά και οι άπειρες εκδοχές του για να τα απολαύσει κανείς. Και αυτή είναι από τις συνταγές που ψάχνουν και γυναίκες, και άντρες.

3. Βουτυρόκρεμα για γλυκά και μπισκότα

Η επικάλυψη για κέικ, γλυκά, μπισκότα, cupcakes και διάφορες (παχυντικές) λιχουδιές, με βάση το βούτυρο και την ζάχαρη. Στην πραγματικότητα είναι κάτι που αν μπορούμε να το αποφύγουμε, καλύτερα να το αποφεύγουμε…

4. Γρανίτες

Εύκολες, γρήγορες, και αν δεν τις γεμίσουμε ζάχαρη, μπορούν να είναι και διαιτητικές. Λογικό να είναι στην λίστα των “πολυψαγμένων” συνταγών.

5. Κοτόπουλο tetrazzini

Από τις συνταγές που φέτος ήταν πολύ στην μόδα. Κοτόπουλο ξεψαχνισμένο με διάφορα μπαχαρικά και σάλτσα. 

6. Κοτόπουλο Μαρσάλα

All times classic. 

7. Γουακαμόλε

Το υπέροχο ντιπ με αβοκάντο, lime και καυτερή πιπεριά. 

8. Κρεμμύδια και πατάτες στο τηγάνι

Ένα μυστήριο μείγμα από πατάτες και κρεμμύδι που τηγανίζονται μέχρι να γίνουν καφετιά. Άλλοι το προτιμούν για πρωινό, άλλοι για συνοδευτικό. Εύκολο και γρήγορο.

9. Λαχανάκια Βρυξελλών

Μια κλασική πρασινάδα που συνοδεύει τα πάντα. Λογικό να είναι στο τοπ 10 των αναζητήσεων.

10. Φασολάκια

Το ίδιο με παραπάνω. Συνοδεύει τα πάντα και είναι πανεύκολο να φτιαχτεί. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter