Grace Mykonos: Φαγητό και cocktails με θέα το Αιγαίο

Grace Mykonos: Φαγητό και cocktails με θέα το Αιγαίο

Στην πιο μαγική γωνιά των Κυκλάδων βρίσκεται το ξενοδοχείο Grace Mykonos, όπου μεταξύ των πολλών προνομίων που έχετε, μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας, να πιείτε ένα δροσιστικό κοκτέιλ και να δειπνήσετε με θέα το μαγευτικό Αιγαίο.

Το φιλόξενο εστιατόριο του Grace Mykonos βρίσκεται στο επίπεδο της πισίνας, όπου το πρωινό σερβίρεται καθημερινά. Μετά από την (αναμενόμενη) βόλτα στη νυχτερινή Μύκονο, το πλούσιο πρωινό θα αναπληρώσει τις δυνάμεις των φιλοξενουμένων στην «αρχόντισσα των Κυκλάδων», οι οποίοι μπορούν να το απολαύσουν όλη τη μέρα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν πρωινό στο δωμάτιο τους.

Το ελαφρύ φαγητό και οι εξαιρετικές επιλογές από το μενού είναι επίσης διαθέσιμες όλη την ημέρα. Δοκιμάστε τη μεσογειακή κουζίνα και απολαύστε μια εξαιρετική εμπειρία γαστρονομίας με εξαιρετικές επιλογές από το δελεαστικό καθημερινό μενού για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. Για να βελτιώσετε περαιτέρω την απόλαυση σας, ζητήστε από τον σεφ να ετοιμάσει το γεύμα της επιλογής σας.

Επίσης οι επιλογές για δείπνο είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσουν τον κάθε απαιτητικό επισκέπτη από το φως της ημέρας έως το σούρουπο. Καθώς ο ήλιος δύει, ο χώρος του μπαρ του grace Hotel Mykonos μεταμορφώνεται με πρωτοποριακές πινελιές φωτισμού και σχεδιασμού. Χαλαρώστε και απολαύστε το κοκτέιλ σας σχεδιασμένο αποκλειστικά για εμάς από τον παγκοσμίου φήμης μπάρμαν και δημιουργό κοκτέιλ Salvatore Calabrese.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter