Grace Mykonos: Ζήστε μαγικές στιγμές στο νησί των ανέμων

Grace Mykonos: Ζήστε μαγικές στιγμές στο νησί των ανέμων

Με τις γιορτινές μέρες του Πάσχα να βρίσκονται πλέον πίσω μας, το φετινό καλοκαίρι φαίνεται να έρχεται όλο και πιο κοντά με την λαχτάρα για όμορφες, μαγευτικές στιγμές και εξορμήσεις στο όμορφο Αιγαίο γίνονται όλο και πιο έντονες!

Ευτυχώς στην υπέροχη νησιωτική χώρα μας, έχουμε πάμπολλες επιλογές για να επιλέξουμε τους ιδανικούς καλοκαιρινούς μας προορισμούς.

Για όσους θέλουν όμως μια τόσο κοντινή όσο και απολαυστική εξόρμηση δεν χρειάζεται να κοιτάξετε και πολύ μακριά, καθώς το «διαμάντι» των Κυκλάδων είναι εδώ και σας περιμένει με την διαχρονική του ομορφιά.

Η μαγευτική Μύκονος με την απαράμιλλη ομορφιά της, την κοσμική νυχτερινή της ζωή και την πολυτέλειά της είναι και φέτος το καλοκαίρι ο νούμερο ένα προορισμός.

Το Grace Mykonos, το βραβευμένο ξενοδοχείο με το European Hotel Design Award, την σαγηνευτική θέα με «πιάτο» το Αιγαίο και την πολυτέλεια σημείο αναφοράς για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, βρίσκεται εκεί για να σας υποδεχτεί και φέτος το καλοκαίρι.

Στο υψηλών προδιαγραφών και υπερπολυτελές μπαρ του ξενοδοχείου, με την υπέροχη πισίνα, την πανέμορφη θέα και την live μουσική που προσφέρει, μπορεί να απολαύσει κανείς τα κοκτέιλ του βραβευμένου και διεθνώς αναγνωρισμένου bartender, Salvatore Calabrese, ενώ στο διαθέσιμο restaurant μπορεί να κανείς να γευτεί Μεσογειακά εδέσματα από την καλύτερη κουζίνα της Μυκόνου.

Το Grace Mykonos ανοίγει τις πόρτες του στις 27 Απριλίου και θα παραμείνει ανοικτό για όσους επιθυμούν να ζήσουν μαγευτικές στιγμές, μέχρι τις 14 Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες για κρατήσεις, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου gracehotels.com     

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter