Grace Santorini: Ανακαλύψτε μοναδικές οινικές απολαύσεις και γνωρίστε εξαιρετικά κρασιά

Grace Santorini: Ανακαλύψτε μοναδικές οινικές απολαύσεις και γνωρίστε εξαιρετικά κρασιά

Η διαμονή στο Grace Santorini είναι μοναδική εμπειρία. Κάθε επισκέπτης μπορεί να ανεβάσει τον πήχη των απαιτήσεων του και να βγει κερδισμένος από την φιλοξενία και τις παροχές που το έμπειρο προσωπικό του ξενοδοχείου θέτει στη διάθεσή του.

Μπορεί λοιπόν εύκολα να συνδυάσει κανείς την ξεκούραση και την οινική εκπαίδευση. Μια ξεχωριστή εκπαιδευτική συνάντηση περιμένει τους λάτρεις του καλού κρασιού.

Το κρασί της Σαντορίνης είναι ονομαστό από αρχαιαότητα ακόμη. Σήμερα οι εξιδεικευμένοι οινοπαραγωγοί έχουν εκμεταλλευτεί την ηφαιστειακή αλλοίωση του εδάφους και καλλιεργούν εξαιρετικές ποικιλίες με ειδικές τεχνικές.

Μάθετε την «κουλούρα»: Μια μοναδική ιδιαιτερότητα της αμπελουργίας στη Σαντορίνη. Τα αμπέλια καλλιεργούνται πολύ χαμηλά στο έδαφος και κλαδεύονται σε σχήμα καλαθιού (Σαντορινιά κουλούρα), με στόχο την προστασία του καρπού, που αναπτύσσεται μέσα στο «καλάθι», προστατευμένος από τους σφοδρούς άνεμους του Αιγαίου.

Μόνο δυόμιση ώρες διαρκεί η οινική ξενάγηση που διοργανώνει για τους απαιτητικούς επισκέπτες του το Grace Santorini. Στο κάθε πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι 4 άτομα έτσι ώστε να γευτούν την μοναδική εμπειρία της παραγωγής ενός σαντορινιού κρασιού, πριν το απολαύσουν στο Grace Santorini.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε κράτηση, επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο στο τηλέφωνο +30 22860 21300 ή μέσω email στη διεύθυνση: res.santorini@gracehotels.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter