ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ: Νέο συλλαλητήριο την Πέμπτη στο Σύνταγμα

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ: Νέο συλλαλητήριο την Πέμπτη στο Σύνταγμα

Νέο συλλαλητήριο ενάντια στην ψήφιση των μέτρων λιτότητας αποφάσιαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη, στις 18.30 το απόγευμα, στην πλατεία Συντάγματος.

Οι διοικήσεις των δύο συνδικαλιστικών οργανώσεων μαζί με τους κοινωνικούς – επιστημονικούς φορείς καλούν τους εργαζόμενους να δώσουν ένα βροντερό «παρών», εκφράζοντας τη δυναμική αντίδρασή τους στη λεηλασία των μισθών και των συντάξεων, και την Πέμπτη, ημέρα ψήφισης του επίμαχου πολυνομοσχεδίου από τη Βουλή των Ελλήνων.

Σημειώνεται ότι ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο της 24ης γενικής απεργίας, έχουν προγραμματίσει για αύριο, Τετάρτη, συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς τη Βουλή, αντιδρώντας στα μέτρα της β’ αξιολόγησης. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση-κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συλλαλητήριο Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Η ΑΔΕΔΥ σε συμμαχία με τη ΓΣΕΕ και με όλους τους κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς εκτός της Γενικής Απεργίας, την Τετάρτη 17 Μαΐου και το συλλαλητήριο την ίδια ημέρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος, αποφάσισε νέο συλλαλητήριο την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017, ώρα 18:30 στο Σύνταγμα.

Την ημέρα που θα ψηφίζεται το βάρβαρο και αντιλαϊκό τέταρτο μνημόνιο, να δώσουμε ένα βροντερό «παρών» εκφράζοντας τη δυναμική αντίδρασή μας στη λεηλασία των μισθών και των συντάξεων.

Ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος μαζί με όλους τους εργαζόμενους θα συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι να μπει ένα τέλος στις μνημονιακές πολιτικές.

  • ΟΧΙ ΣΤΟ 4o ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ
  • ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
  • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
  • ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση-κάλεσμα της ΓΣΕΕ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

15/5/17

ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΪΟΥ

Η ΓΣΕΕ σε συμμαχία με κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς εκτός από την προγραμματισμένη για την Τετάρτη 17 Μαΐου 24ωρη Γενική Απεργία και τα Συλλαλητήρια την ίδια ημέρα στην πλατεία Κλαυθμώνος και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, αποφάσισε να πραγματοποιήσει και νέο Συλλαλητήριο την Πέμπτη 18 Μαΐου στις 18.30 στο Σύνταγμα.Η μαζική και ενωτική συμμετοχή των εργαζομένων στην 24ωρη Γενική Απεργία αλλά και σε όλα τα προγραμματισμένα Συλλαλητήρια θα είναι η δυναμική αντίδρασή μας στη συνέχιση των βάρβαρων και αδιέξοδων πολιτικών που υλοποιεί και αυτή η κυβέρνηση.Ο κόσμος της μισθωτής εργασίας μαζί με ολόκληρη την ελληνική κοινωνία θα συνεχίσει τον αγώνα ώστε να μπει οριστικό τέλος στις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter