Γυναίκα άνοιξε πυρ στα κεντρικά γραφεία του YouTube στην Καλιφόρνια – Είναι νεκρή, μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ

Γυναίκα άνοιξε πυρ στα κεντρικά γραφεία του YouTube στην Καλιφόρνια – Είναι νεκρή, μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ

Μια γυναίκα η οποία φέρεται να άνοιξε πυρ μέσα στα κεντρικά γραφεία του ιστοτόπου YouTube στην Καλιφόρνια είναι νεκρή, μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

«Η γυναίκα ύποπτη απεβίωσε επιτόπου, (υπάρχει) άγνωστος αριθμός θυμάτων», μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, ενώ τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η γυναίκα μετά τους πυροβολισμούς έδωσε η ίδια τέλος στη ζωή της.

Νωρίτερα, μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ABC7 News ότι η ύποπτη ήταν λευκή και φόραγε κεφαλομάντηλο. Ο τηλεοπτικός σταθμός απέδωσε την περιγραφή σε πηγή προσκείμενη στην αστυνομία, την οποία δεν κατονόμασε.

Άλλα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκαν σε πολλούς τραυματίες από σφαίρες, χωρίς να δώσουν κάποιον αριθμό ή λεπτομέρειες για την κατάστασή τους.

Νωρίτερα, η αστυνομία με ανάρτησή της στο Twitter είχε προειδοποιήσει τους πολίτες να παραμείνουν μακριά από την περιοχή, σημαίνοντας έτσι τον συναγερμό μετά; από αναφορές για πυροβολισμούς στον χώρο.

Ένας εργαζόμενος της εταιρείας ανέφερε με ανάρτηση στο Twitter ότι άκουσε πυροβολισμούς και είδε ανθρώπους να τρέχουν ενώ βρισκόταν στο γραφείο του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter