Η ΑΕΚ προβάρει τα καλά της (Photos)

Η ΑΕΚ προβάρει τα καλά της (Photos)

Mπορεί οι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός να έμειναν εκτός νυμφώνος στην Euroleague, αλλά το ελληνικό μπάσκετ θα εκπροσωπηθεί και φέτος σε φάιναλ-φορ και μάλιστα σε οικείο έδαφος, μπροστά σε κοινό έτοιμο να γιορτάσει με πανηγυρικό τρόπο την επέτειο 50 ετών από την εποποιία του ’68.

Η ΑΕΚ θα διεκδικήσει απόψε και την Κυριακή τον τίτλο του μπασκετικού Champions League, μόλις στον 2ο χρόνο της λειτουργίας της διοργάνωσης. Εάν το κατακτήσει, θα είναι ο τρίτος ευρωπαϊκός τίτλος της ιστορίας της, μετά το Κύπελλο Κυπελλούχων του 1968 και το Σαπόρτα του 2000.

Το πρώτο εμπόδιο στον δρόμο του “Δικεφάλου” θα είναι η 9η του ισπανικού πρωταθλήματος Μούρθια, απόψε στις 21.30, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί τρεις ώρες νωρίτερα, με αντιπάλους την πρωτοπόρο της γαλλικής λίγκας Μονακό και τη γερμανική Λούντβιχσμπουργκ (18.30).


Ο τελικός θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, όπου αναμένεται να βρεθούν περίπου 15.000 φίλοι της κυπελλούχου Ελλάδας ΑΕΚ. Στο σημερινό ημιτελικό θα αγωνιστεί κανονικά ο Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στο περιθώριο της διοργάνωσης, συνεχίζονται οι ζυμώσεις των ιθυνόντων της FIBA με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με στόχο την ένταξη του Παναθηναϊκού στο Champions League από την επόμενη περίοδο.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» δήλωσε χθες ότι θα έρθει σε επαφή με κάποιες ομάδες της Euroleague (κόντρα στην ομόφωνη ανακοίνωση καταδίκης της συμπεριφοράς του), στη διάρκεια του φάιναλ-φορ του Βελιγραδίου, στις 18-20 Μαϊου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter