Η ΑΕΚ της κορυφής, 2-0 το Λεβαδειακό

Η ΑΕΚ της κορυφής,  2-0 το Λεβαδειακό

Στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας παραμένει η ΑΕΚ που με εντυπωσιακή εμφάνιση από τους Λιβάγια και Αραούχο καθάρισε τη νίκη επικρατώντας με σκορ 2-0 απέναντι στον Λεβαδειακό.

Η Ενωση έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση το επιθετικό της δίδυμο σκόραρε στο 52ο λεπτό όταν οι Αραούχο και Λιβάγια «έκρυψαν» την μπάλα και ο Κροάτης με υπέροχο τσίμπημα της μπάλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το ματς τελείωσε στο 66’ όταν ο Λιβάγια, ο οποίος πλάσαρε τον Εμπασί που απέκρουσε, όμως ο Αραούχο στην επαναφορά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 90’ είχε δοκάρι με δυνατό σουτ ο Μπακασέτας και στην τελευταία φάση (90+3′) σημάδεψε το οριζόντιο και ο Ιωαννίδης στη μοναδική ουσιαστική ευκαιρία των γηπεδούχων στο ματς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Εμπασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Μεντί, Λεονάρντο, Ζαραδούκας (59′ Σουμπίνιο), Νιάς (55′ Γιακουμάκης), Ομπιόρα, Μητρόπουλος, Γιουσούφ, Μπελγκαζουανί (87′ Ιωαννίδης).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ – Φελίπε Ουφάνο): Τσιντώτας, Γκάλο – Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες (77′ Κονέ), Γαλανόπουλος, Λιβάγια (88′ Αϊντάρεβιτς), Χριστοδουλόπουλος (73′ Μπακασέτας), Αραούχο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter