Η AENORASIS συμμετέχει και υποστηρίζει το Greece Race for the Cure® – 9ος αγώνας δρόμου και περιπάτου

Η AENORASIS συμμετέχει και υποστηρίζει το Greece Race for the Cure® – 9ος αγώνας δρόμου και περιπάτου

H AENORASIS συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Greece Race for the Cure®, που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Φέτος, ο 9ος αγώνας δρόμου και περιπάτου τoυ Greece Race for the Cure® θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ενώ το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου θα είναι ημέρα αφιερωμένη στην πρόληψη και την προαγωγή της υγείας και θα πραγματοποιηθούν πολυποίκιλες διαδραστικές ενέργειες για το κοινό.

Η AENORASIS στηρίζει κάθε ανάλογη προσπάθεια που αφορά την υγεία και στο πλαίσιο αυτό φέτος αποτελεί επίσημο υποστηρικτή του 9ου Greece Race for the Cure®.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της AENORASIS στο Ζάππειο, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το νέο application «Let’s ΠΑΠ», που δημιουργήθηκε με την επιστημονική στήριξη της Ελληνικής Ακαδημαϊκής Ομάδας Μελετών Παθολογίας Τραχήλου (HeCPA Group) . Το «Let’s ΠΑΠ» είναι η πρώτη ελληνική εφαρμογή για την υγεία της γυναίκας. Το Let’s ΠΑΠ App, ενημερώνει με απλό και διαδραστικό τρόπο τη σύγχρονη γυναίκα για την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης στην καταπολέμηση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Λίγα λόγια για το «Άλμα Ζωής» και το Greece Race for the Cure®

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», στο πνεύμα της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα, διοργανώνει από το 2009 το συμβολικό αγώνα δρόμου και περίπατο Greece Race for the Cure®, με την έγκριση της Οργάνωσης Susan G. Komen for the Cure®.

Το Greece Race for the Cure® φέτος πραγματοποιείται για 9η χρονιά και αποτελεί πλέον έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες με στόχο την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη, ενώ είναι το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για την AENORASIS:

H AENORASIS είναι μια ελληνική φαρμακευτική εταιρεία που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της Υγείας, προσφέροντας καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας. Συμπληρώνοντας το 2017 δεκαεννιά έτη δυναμικής παρουσίας στον χώρο της υγείας, η AENORASIS σήμερα αποτελεί:

• Αποκλειστικό συνεργάτη, διεθνώς αναγνωρισμένων ιατροφαρμακευτικών οίκων, για την εισαγωγή και διάθεση καινοτόμων προϊόντων στην Ελλάδα.

• Αξιόπιστο συνεργάτη της πλειοψηφίας των Επαγγελματιών Υγείας, στους τομείς της Ογκολογίας, της Αιματολογίας, της Νεφρολογίας, της Ρευματολογίας, της Δερματολογίας, της Γαστρεντερολογίας, της Γυναικολογίας, της Κυτταρολογίας, της Πυρηνικής Ιατρικής, της Αναισθησιολογίας και της Γενικής Χειρουργικής.

• Κάτοχο Άδειας Κυκλοφορίας φαρμακευτικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

• Βασικό προμηθευτή ιατροτεχνολογικών προϊόντων και υλικών υψηλής τεχνολογίας και ακρίβειας, για το σύνολο των Νοσοκομειακών Μονάδων της Ελλάδας με ένα ισχυρό δίκτυο διανομής και τεχνικής υποστήριξης.

• Καινοτόμο εταιρεία στη διάθεση σημαντικών ιατρικών διαγνωστικών προϊόντων που υπογραμμίζουν την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, στον τομέα της Υγείας της Γυναίκας.

Λίγα λόγια για την Ελληνική Ακαδημαϊκή Ομάδα Μελετών Παθολογίας Τραχήλου (HeCPA Group):

Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αποτελούμενος κυρίως από γιατρούς από ολόκληρη τη χώρα, με αποστολή την έρευνα σε θέματα προληπτικού ελέγχου και αντιμετώπισης των παθολογικών καταστάσεων του κατώτερου γεννητικού συστήματος της γυναίκας, καθώς και την ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου για την ανάπτυξη δράσεων για την πληρέστερη εφαρμογή του προληπτικού ελέγχου για τους καρκίνους του κατώτερου γεννητικού συστήματος της γυναίκας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter