«Η Αλ Αΐν ανακοίνωσε την απόκτηση του Σουηδού Μάρκους Μπερκ»!

«Η Αλ Αΐν ανακοίνωσε την απόκτηση  του Σουηδού Μάρκους Μπερκ»!

Τα σοκ είναι απανωτά για τους φίλους του Παναθηναϊκού σήμερα, καθώς το σίριαλ με την αποχώρηση του Μάρκους Μπεργκ από την ομάδα τους καλά κρατεί και μάλιστα με δυσμενή για τους «πράσινους» κατάληξη…

Τα σενάρια για την επικείμενη μετακίνηση του Μπεργκ στα Αραβικά Εμιράτα, φούντωσαν από τη στιγμή που ο Σουηδός παραμένει εξαφανισμένος και δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Και λίγο πριν, ήρθαν και τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ της αραβικής χώρας που αναφέρουν ότι «η Αλ Αϊν ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή»!

Χαρακτηριστικά, η ιστοσελίδα dubaisports.ae, γράφει ότι «η Αλ Αΐν ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου με τον αιχμή του δόρατος του Παναθηναϊκού, τον Σουηδό Μάρκους Μπεργκ. Η διοίκηση οργανώνει άμεσα συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσει τον παίκτη στα ΜΜΕ».

Από την πλευρά του το koora.com αναφέρει πως «η Αλ Αΐν ανακοίνωσε τον Σουηδό Μάρκους Μπεργκ για 2 χρόνια με οψιόν για ακόμα έναν χρόνο. Ο παίκτης είναι στα Εμιράτα και υπέγραψε. Το κλαμπ ετοιμάζει συνέντευξη Τύπου». To αθλητικό σάιτ elsport.com γράφει: «Ανακοίνωσε τον Μάρκους Μπεργκ η Αλ Αΐν. Ο Σουηδός επιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο και είναι το δεύτερο απόκτημα της ομάδας μετά τον Ιάπωνα Τσουκάσα Σιοτάνι». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter