Η αμίμητη ατάκα Κικίλια περί «σοβιετοποίησης» της ελληνικής κοινωνίας

Η αμίμητη ατάκα Κικίλια περί «σοβιετοποίησης» της ελληνικής κοινωνίας

«O κ. Τσίπρας, ο κ. Καμμένος και η παρέα τους φορολόγησαν αλύπητα τη μεσαία τάξη και τα λαϊκά στρώματα, δημιούργησαν τη γενιά των νέων των 360 ευρώ, έκαναν τους Έλληνες φτωχότερους» τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξή του σε έντυπο μέσο. 

Με μια αμίμητη ατάκα του, προσθέτει δε πως το «όραμά τους (σ.σ. της κυβέρνησης) είναι η σοβιετοποίηση της κοινωνίας με μικρο-επιδόματα, ψίχουλα και προπαγάνδα»! 

Ο Τομεάρχης ‘Αμυνας της ΝΔ φαίνεται πως ούτε που έχει ιδέα τι ήταν τα σοβιέτ στη Ρωσία του 1917, για να τα συγκρίνει με την ελληνική πραγματικότητα έναν αιώνα μετά, το 2017! Ούτε το πόσο σημαντικά είναι τα επιδόματα που δόθηκαν το τελευταίο διάστημα σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που ανήκουν στα πιο πληττόμενα τμήματα της κοινωνίας μας. 

Ο κ. Κικίλιας σε παρόμοιο ύφος, τονίζει πως «τα περί αξιολόγησης και εξόδου από τα προγράμματα είναι λέξεις άγνωστες και ξένες για τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών». «Είναι η επόμενη ταινία φαντασίας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Είναι ταινία τρόμου, όπως και η παραμονή τους στην εξουσία» προσθέτει, κατηγορώντας τον Αλ. Τσίπρα πως «είτε έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας, είτε κοροϊδεύει αισχρά τους Έλληνες»…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter