Η αντίδραση του Πέτρου Κόκκαλη σε fake news του «Φιλελεύθερου»: «Πόσο κοστίζει ένα τηλεφώνημα»

Η αντίδραση του Πέτρου Κόκκαλη σε fake news του «Φιλελεύθερου»: «Πόσο κοστίζει ένα τηλεφώνημα»

«Φωτιές» προσπάθησε να ανάψει ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» σύμφωνα με το οποίο ο Πέτρος Κόκκαλης ενδέχεται να κατέβει στις επόμενες ευρωεκλογές στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο 48χρονος σήμερα, πρώην αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και γιος του μεγαλοεπιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη, όχι μόνο φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά υπάρχουν ισχυρές πιθανότητες να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος στις εκλογές του Μαΐου 2019. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η σχετική πρόταση προς τον Πέτρο Κόκκαλη ήρθε απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου και κομιστής ήταν ο Γιώργος Τσίπρας, εξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα και σύμβουλός του επί των Οικονομικών.

Η αντίδραση του γνωστού επιχειρηματία ήταν άμεση και αρκετά ειρωνική καθώς σχολίασε το εν λόγω δημοσίευμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook γράφοντας: «Cost of a phone call = 0,05 cents > Value of information published» ή με άλλα λόγια ότι η αξία του δημοσιεύματος είναι μικρότερη από το κόστος ενός απλού τηλεφωνήματος…

https://www.facebook.com/petros.kokkalis.1/posts/10156315065292370

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter