Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Η απάντηση Κουρουμπλή στον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω του documentonews

Τη δική του απάντηση στην οργισμένη ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις δηλώσεις του για το Μαρίκειο δίνει, μέσω του documentonews, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Το ερώτημα που έθεσα στον κ. Μητσοτάκη παραμένει επίκαιρο και αναπάντητο. Ο κ. Μητσοτάκης στην ανάρτησή του στο Facebook δεν λέει τίποτε για την ταμπακιέρα», δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη, στη Βουλή, στην ολομέλεια πριν την ψηφοφορία για την εξεταστική για την υγεία, απαντώντας στους βουλευτές της ΝΔ που ζητούσαν ένταξη στο ερευνητικό αντικείμενο της επιτροπής και της δικής του περιόδου, ο κ. Κουρουμπλής επέστρεψε τις καταγγελίες στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας «ας ρωτήσουν που πήγαν τα εκατομμύρια που συγκέντρωσε το Μαρίκειο Ιδρυμα».

Σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΙ, επανήλθε λέγοντας: «Να μας απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης σε ένα ερώτημα: Που πήγαν τα λεφτά του σωματείου Αλληλεγγύη, τα εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν. Λέω για το Μαρίκειο σωματείο. Εκατομμύρια συγκεντρώθηκαν τότε και κανείς δεν ξέρει που πήγαν. Τότε ήμουν γενικός γραμματέας της Πρόνοιας».

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στο Facebook ότι «Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε με χυδαία υπονοούμενα, στη μητέρα μου Μαρίκα Μητσοτάκη».

Και συνέχισε: «Θυμάμαι πολύ καλά την εποχή που η μητέρα μου, ως σύζυγος πρωθυπουργού, είχε θέσει ως στόχο ζωής τη δημιουργία ενός δημόσιου κέντρου αποκατάστασης για άτομα που έπασχαν από αναπηρίες και τετραπληγίες. Θυμάμαι πολύ καλά τη χυδαιότητα με την οποία το ΠΑΣΟΚ τότε (ναι, το ΠΑΣΟΚ του κ. Κουρουμπλή) της είχε επιτεθεί. Η μητέρα μου απογοητευμένη εγκατέλειψε την προσπάθεια, και δεν ήταν άνθρωπος που τα παρατούσε εύκολα!. Λυπάμαι πραγματικά που ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος έκανε τα πάντα για να εξαιρεθούν από την εξεταστική οι δύο περίοδοι της δικιάς του εμπλοκής στο υπουργείο Υγείας, έπεσε τόσο χαμηλά ώστε να αφήσει υπονοούμενα για έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια.Λυπάμαι διπλά γιατί ο ίδιος, ως άτομο με ειδικές ανάγκες, θα έπρεπε να έχει μια αυξημένη ευαισθησία για τα θέματα αυτά. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Αλλά όταν οι άνθρωποι βρίσκονται κάτω από πίεση δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα».

Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε και σήμερα, με χυδαία υπονοούμενα, στη μητέρα μου Μαρίκα Μητσοτάκη. Θυμάμαι πολύ καλά την...

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Mittwoch, 19. April 2017
Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.