Η απειλητική επιστολή στον Κοτζιά είχε κοινοποίηση και σε 4 υπουργεία

Η απειλητική επιστολή στον Κοτζιά είχε κοινοποίηση και σε 4 υπουργεία

Και σε τέσσερις ακόμη υπουργούς (πλην του κ. Κοτζιά) κοινοποιούσε τις δύο επιστολές (μία με την απειλή για τρεις σφαίρες και μια με ακραία φρασεολογία) ο-η άγνωστος-η αποστολέας, υπόθεση την οποία αποκάλυψε χθες ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Documentonews.gr η εν λόγω επιστολή «ήταν σαν να διαβάζει κάποιος το ‘’Μακελειό’’» και ο-η συγγραφέας του επιδιώκει να φτιάξει κλίμα ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής.

Αυτό το κλίμα ήθελε να επισημάνει ο αρμόδιος υπουργός όταν και δημοσιοποίησε την ύπαρξη της συγκεκριμένες επιστολής φέρνοντας ως παράδειγμα και την αντίστοιχου περιεχομένου δήλωση της αυτοαποκαλούμενης προέδρου του ακροδεξιού μορφώματος «Ελλήνων Πολιτεία».

Στο υπουργείο υπάρχει προβληματισμός γιατί ενόψει του συλλαλητηρίου εκτός από την κυρία αυτή παρόμοιες απόψεις εκφράζουν και άλλοι όπως ο-η αποστολέας της απειλητικής επιστολής στον κ. Κοτζιά και σε τέσσερα ακόμη υπουργεία. Ειδικά το τελευταίο δείχνει ότι το λεγόμενο «Σκοπιανό» είναι ίσως η αφορμή και πίσω από αυτό υπάρχει «το αντικυβερνητικό ή πολύ περισσότερο αντιαριστερό μένος ορισμένων».

Προβληματισμός υπάρχει στο υπουργείο και για πολλά άλλα πράγματα που σχετίζονται με το συλλαλητήριο όπως για παράδειγμα ότι ένας «πολιτικός φορέας», όπως αυτοπροσδιορίζεται, με όνομα «Πατριωτική Ένωση- Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις-ΕΛ.ΛΑ.Σ έχει αναλάβει την «περιφρούρηση του συλλαλητηρίου σε συνεννόηση με τους διοργανωτές». Πρόκειται για απόστρατους και συμμετέχοντες σε παραστρατιωτικές οργανώσεις με ακροδεξιό πρόσημο.   

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter