Η Βόζεμπεργκ πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη!

Η Βόζεμπεργκ πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη!

«Ενός κακού μύρια έπονται» και ο λόγος για την υπερασπιστική γραμμή της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ., Σοφίας Ζαχαράκη η οποία αντί να ζητήσει συγγνώμη για τις συκοφαντικές της δηλώσεις κατά του δημοσιογράφου και εκδότη, Κώστα Βαξεβάνη, προσπαθεί, τόσο η ίδια όσο και το κόμμα της – μέσω των στελεχών του – να στοιχειοθετήσει μια γραμμή άμυνας για τις λάσπες που εκτόξευσε.

Μετά από τις δημόσιες δηλώσεις από τις οποίες προκύπτει πως στη ΝΔ επιτρέπεται κάθε λάσπη από τα στελέχη της, αρκεί να εξυπηρετεί τους μικροκομματικούς στόχους, ήρθε ως βοήθεια η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ η οποία προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Αντί να “μαζευτούν” και να μην διασύρουν το ίδιο τους το κόμμα (λέμε τώρα…) η κυρία Βόζεμπεργκ το ευτελίζει ακόμα περισσότερο με μια θαυμάσια σαλάτα που περιλαμβάνει: Ρουβίκωνες, ασυλίες… και βρισιές!

Η ανάρτησή της στο Twitter απέχει από τον πολιτικό λόγο όσο το ψέμα από την αλήθεια. Η ίδια μιλά για προσπάθεια φίμωσης. Μιλά για «φίμωση» ψέματος!

«Κύριοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συγχαρητήρια! Ποτέ μη συλληφθούν Ρουβίκωνες, υβριστές με ασυλία, χυδαιολόγοι, λασπολόγοι και αλήτες. Συλλάβετε την αν. εκπρόσωπο της ΝΔ @sofiazacharaki για να τη φίμωσετε και να μην ακούγονται όσα σας ενοχλούν! Πόσο θλιβεροί είστε.. Ειχε δίκιο η Παπακώστα!!!»

Και επειδή βέβαια δεν είναι όλοι τόσο παράλογοι όσο οι ομοϊδεάτες της κυρίας Βόζεμπεργκ και δεν χρειάζεται πτυχίο νομικής (που έχει η κυρία Βόζεμπεργκ) για να ξέρεις πως μια απόφαση δικαστηρίου κρίνεται σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό, προσθέτει, απαντώντας σε σχόλιο χρήστη:

«Δεν συκοφάντησε κανένα! Αν ενημερωθείτε σωστά αναφέρθηκε στις πρωτόδικες αποφάσεις. Απλά αγνοούσε τις επετειακές αθωωτικές. Να τα λέμε όπως είναι. Σας ευχαριστώ.»

Εμείς πάντως για να την βοηθήσουμε να αντιληφθεί την εκδίκαση σε πρώτο και δεύτερο βαθμό, να της υπενθυμίσουμε την απόφαση (σε πρώτο βαθμό) του δικαστηρίου που αφορά τα 160 εκατομμύρια ευρώ που χρωστά το κόμμα της στην Τράπεζα Πειραιώς

Αν δεν το καταλάβει και τώρα, ας το σκίσει το πτυχίο της…

Και για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε ένα μέρος της στιχομυθίας στο Twitter μετά την προσπάθειά της να υπερασπιστεί την κυρία Ζαχαράκη:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter