Η Coca-Cola σε ταξιδεύει σε Ελλάδα ή Κύπρο!

Η Coca-Cola σε ταξιδεύει σε Ελλάδα ή Κύπρο!

AWESOME εμπειρίες σε μοναδικούς προορισμούς με το δικό σου WOAH πακέτο διακοπών, δια χειρός World Party Traveler!

Aθήνα, 6 Αυγούστου 2018 – Καλοκαίρι, νησιά, μπάνια, παραλίες… και οι πιο WOAH διακοπές από την αγαπημένη μας Coca-Cola! Ο πιο δυνατός διαγωνισμός είναι και φέτος εδώ, προσφέροντας καθημερινά ένα ταξίδι σε προορισμούς σε Ελλάδα ή Κύπρο, απογειώνοντας κάθε στιγμή του καλοκαιριού. Μέχρι 16/09 και για κάθε μέρα, όλοι οι Coke, Fanta & Sprite lovers διεκδικούν ένα ταξίδι στον προορισμό της επιλογής τους, σε Ελλάδα ή Κύπρο, ενώ οι WOAH εκπλήξεις συνεχίζονται με μοναδικές εμπειρίες… δια χειρός World Party Traveler!

Αυτό το καλοκαίρι, η Coca-Cola, η Fanta και η Sprite μας προσκαλoύν να ζήσουμε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία και να μας ταξιδέψουν Where Only Awesome Happens! Ο τρόπος συμμετοχής… απλός και WOAH! Καθημερινά και μέχρι τέλος Αυγούστου, όλοι όσοι απολαμβάνουν την αγαπημένη τους Coca-Cola, Fanta και Sprite, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον πιο «ταξιδιάρικο» διαγωνισμό και να ετοιμάσουν βαλίτσες για τα πιο αγαπημένα τους μέρη σε Ελλάδα ή Κύπρο! Πώς; Βάζοντας τον τυχερό κωδικό που βρίσκεται κάτω από το καπάκι ή το δαχτυλίδι ανοίγματος των προϊόντων, μέσα στην εφαρμογή ή στην ιστοσελίδα του WOAH ή αλλιώς Where Only Awesome Happens https://gr.woah.com.

Οι WOAH εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, καθώς η αγαπημένη μας Coca-Cola σε συνεργασία με το World Party Traveler, ετοιμάζουν τις πιο δυνατές εμπειρίες! Από tour με ελικόπτερο στη Σαντορίνη, scuba diving στην όμορφη Κέρκυρα μέχρι bungee jumping στα όμορφα Χανιά, all in και powered by Coca-Cola!

Εμπειρίες, απόλαυση και καλοκαίρι ταξιδεύουν Where Only Awesome Happens! Join and enjoy!  #TasteTheFeeling

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό:

Ο διαγωνισμός ισχύει από την 16/07/2018 έως τις 16/09/2018. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν οι παρακάτω συσκευασίες.

Για την Ελλάδα: Για την Ελλάδα, οι εξής συσκευασίες, οι οποίες εκτός από τον κωδικό, θα έχουν και ξεχωριστή ετικέτα που θα επικοινωνεί τον διαγωνισμό: Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια, Fanta Πορτοκαλάδα, Fanta Λεμονίτα, Fanta Πορτοκαλάδα Μπλε & Sprite των 330ml & 500ml. Επίσης και οι εξής Συσκευασίες, οι οποίες δεν θα έχουν ξεχωριστή ετικέτα που θα επικοινωνεί τον διαγωνισμό αλλά ενδέχεται να έχουν κωδικό: Coca-Cola Zero Χωρίς Καφεΐνη, Fanta Πορτοκαλάδα Ζero χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια, Fanta Λεμονάδα Ζero χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια, Sprite Zero, Sprite Zero Lemon & Mint των 330ml, Fanta Πορτοκαλάδα, Fanta Λεμονίτα, Fanta Πορτοκαλάδα Μπλε, Fanta Πορτοκαλάδα Ζero χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια και Fanta Λεμονάδα Ζero χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια των 350ml. Πρόσθετα συμμετέχουν και οι πολυσυσκευασίες των 6x330ml, 4x330ml,4x500ml και 4x350ml των αντίστοιχων αναψυκτικών. Τέλος, και οι συσκευασίες 250ml Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Light και Coca-Cola χωρίς θερμίδες και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια που θα πωλούνται σε επιλεγμένα καφέ, εστιατόρια και ξενοδοχεία, που υπάρχουν αναρτημένα σε άρθρο στην ενότητα «ΝΕΑ» στο WOAH. Στην περίπτωση αυτή ο καταναλωτής μαζί με το αναψυκτικό του θα λαμβάνει και ένα κουπόνι με τον κωδικό συμμετοχής στην Ενέργεια.

Για την Κύπρο: Για την Κύπρο, οι εξής συσκευασίες, οι οποίες εκτός από τον κωδικό, θα έχουν και ξεχωριστή ετικέτα που θα επικοινωνεί τον διαγωνισμό: Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια, Fanta Πορτοκαλάδα & Sprite των 330ml, Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca-Cola Zero, Fanta Πορτοκαλάδα & Sprite 500ml. Επίσης και οι εξής Συσκευασίες, οι οποίες δεν θα έχουν ξεχωριστή ετικέτα που θα επικοινωνεί τον διαγωνισμό αλλά ενδέχεται να έχουν κωδικό: Fanta Πορτοκαλάδα Ζero χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια, Fanta Λεμονάδα Ζero χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια, Sprite Zero, Sprite Zero Lemon & Mint των 330ml, Fanta Πορτοκαλάδα, Fanta Πορτοκαλάδα Ζero χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια και Fanta Λεμονάδα Ζero χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια των 350ml. Πρόσθετα συμμετέχουν και οι πολυσυσκευασίες των 8x330ml και 4x500ml των αντίστοιχων αναψυκτικών

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά το διαγωνισμό και τον τρόπο συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://gr.woah.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter