Η Διαμαντοπούλου “κλείνει το μάτι” στον Κυριάκο

Η Διαμαντοπούλου “κλείνει το μάτι” στον Κυριάκο

Υπάρχουν_x000D_
σημεία σύγκλισης με τη ΝΔ, παραδέχθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά υπάρχουν και_x000D_
με όλα τα κόμματα και «εκεί θα πρέπει να βασιστεί η επόμενη μέρα διακυβέρνησης_x000D_
της χώρας». 

Η εκ των επικεφαλής της Ώρας Αποφάσεων και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μπορεί να έκανε λόγο για σημεία σύγκλισης του πολιτικού της φορέα «με όλα τα κόμματα», λίγο νωρίτερα, ωστόσο, είχε φροντίσει να… κατεδαφίσει την Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΔΗΣΥ) της Φώφης Γεννηματά – η οποία, παρεμπιπτόντως, συναντάται σε λίγες ώρες με τον διαγραφέντα από την Ώρα Αποφάσεων, Γιάννη Ραγκούση…

Η κυρία Διαμαντοπούλου ανέφερε, μάλιστα, ότι η πρόσκληση της ΔΗΣΥ προς την Ώρα Αποφάσεων ή το Ποτάμι «δεν πατάει κάπου, γιατί προέκυψαν βαθύτατες διαφορές το τελευταίο διάστημα». Και έσπευσε να κρίνει και την σχέση του Ευάγγελου Βενιζέλου με την ΔΗΣΥ, τονίζοντας ότι κατά το πρόσφατο συνέδριο της παράταξης «έγινε σαφές ότι δεν έχει κανέναν λόγο (σ.σ. ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ) εκεί μέσα»! Πάντως, ο Θεοδωράκης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση Γεννηματά και χαιρέτισε τις εργασίες του συνεδρίου καταχειροκροτούμενος, ενώ ο Βενιζέλος, προς το παρόν, δεν έχει δώσει δείγματα προσχώρησης στον φορέα Διαμαντοπούλου-Φλωρίδη.

«Ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Θεοδωράκης και η Ώρα Αποφάσεων έχουμε έναν λόγο, ο οποίος συμπίπτει», δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου, σχολιάζοντας τα σενάρια συνεργασίας μεταξύ των τριών και προσέθεσε ότι πιστεύει πως «πρέπει να προχωρήσουμε σε πιο συγκεκριμένη μορφή συζητήσεων», επισημαίνοντας ότι ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος «θα είναι καυτοί μήνες πολιτικά».

Κατά τα λοιπά, η Άννα Διαμαντοπούλου κατακεραύνωσε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την Παιδεία, υπενθυμίζοντας το δικό της νομοσχέδιο που είχε ψηφιστεί με ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία και έκανε λόγο για «έναν 70άρη κομμουνιστή υπουργό Παιδείας (σ.σ. τον Κώστα Γαβρόγλου) και έναν πρωθυπουργό 40 χρονών, που όταν έπεφτε το τείχος στη Γερμανία έμπαινε στο ΚΚΕ», χαρακτηρίζοντας το νομοσχέδιο «πολιτικό έγκλημα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter