Η Έφη Θώδη… έκλεβε ρεύμα και καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση

Η Έφη Θώδη… έκλεβε ρεύμα και καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση

Σε 8 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε η Έφη Θώδη η οποία κλήθηκε στο δικαστήριο κατηγορούμενη για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Σύμφωνα με το ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η τραγουδίστρια κλήθηκε την Πέμπτη σε απολογία στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για την κατηγορία της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση.

Η υπεράσπιση της Έφης Θώδη, υποστήριξε ότι έγινε μεν η παράβαση εν αγνοία της, ωστόσο πλήρωσε το πρόστιμο και το ρεύμα που καταναλώθηκε τη χρονική περίοδο που είχε σημειωθεί η κλοπή, το οποίο άγγιζε τα 3.000 ευρώ.

Ενώ η κίνηση της τραγουδίστριας να πληρώσει το πρόστιμο που της επιβλήθηκε κρίθηκε ως ελαφρυντικό, δεν ήταν ικανή για να γλιτώσει την ποινή.

Η δικηγόρος της υποστήριξε στο δικαστήριο ότι πράγματι έγινε παραβίαση και χρεώθηκε σε εκείνη που είναι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού η κοπή του ρεύματος, η τραγουδίστρια όμως ισχυρίζεται πως έλειπε εκείνο το διάστημα από την οικίας της, μιας και βρισκόταν στο εξωτερικό, για επαγγελματικούς λόγους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter