H EKO εύχεται καλή επιτυχία στην Εθνική Ανδρών, ενόψει του “EUROBASKET 2017”

H EKO εύχεται καλή επιτυχία στην Εθνική Ανδρών, ενόψει του “EUROBASKET 2017”

Η ΕΚΟ, ως επίσημος Υποστηρικτής όλων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, αποχαιρέτησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των Ανδρών που θα συμμετάσχει στο “EUROBASKET 2017”, με την ευχή να επιστρέψει από τη διοργάνωση με επιτυχίες και νέες διακρίσεις.

Σε μια ξεχωριστή τελετή που πραγματοποιήθηκε εχθές, Πέμπτη 24 Αυγούστου, στην αίθουσα VIP Lounge του κλειστού γυμναστηρίου Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ, αμέσως μετά την αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Ιταλία, η ΕΚΟ ευχήθηκε «Καλή Επιτυχία στους Έλληνες διεθνείς και στο προπονητικό team της ομάδας!».

«Είμαστε εδώ και αρκετά χρόνια δίπλα στην Εθνική μας, μια ομάδα την οποία στηρίζουμε και με την οποία ταυτιζόμαστε», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ κος Ρομπέρτο Καραχάννας και συμπλήρωσε: «Σας θυμίζω ότι, ΕΚΟ είναι το ακρωνύμιο των λέξεων Ελληνικά Καύσιμα Ορυκτέλαια. Όπως και η Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ, έτσι και η ΕΚΟ -μια ελληνική εταιρεία- εκπροσωπεί τη χώρα μας όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Καταφέρνει δε, όχι μόνο να αντιμετωπίζει ισάξια τις εταιρείες μεγαθήρια του κλάδου, αλλά και να διεκδικεί καθημερινά την πρωτιά!»

Οι Έλληνες διεθνείς θα αναχωρήσουν για την Φινλανδία, όπου την Πέμπτη 31 Αυγούστου δίνουν τον πρώτο τους αγώνα στον Α’ Όμιλο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ, στον οποίο συμμετέχουν, οι εθνικές ομάδες Φινλανδίας, Γαλλίας, Ισλανδίας, Σλοβενίας και Πολωνίας. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε γκρουπ θα περάσουν στους «16» της διοργάνωσης, ενώ όλα τα νοκ άουτ παιχνίδια θα φιλοξενηθούν στην Κωνσταντινούπολη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter