Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Η Ελισάβετ παραδίδει «αρμοδιότητες»

Τον ερχόμενο Απρίλιο, όταν συμπληρώσει τα 90 χρόνια η βασίλισσα της Αγγλίας παραιτείται από ανάδοχος αρκετών εθνικών οργανισμών.

Η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ θα παραιτηθεί από ανάδοχος αρκετών εθνικών οργανισμών τους προσεχείς μήνες, μετά τη συμπλήρωση των 90 χρόνων της τον Απρίλιο, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Υπό την αιγίδα της βασίλισσας τελούν φιλανθρωπικοί οργανισμοί όπως η NSPCC, η Save the Children και η Barnado's, όπως επίσης και αθλητικοί σύλλογοι όπως η Lawn Tennis Association, και η Rugby Football Union. Την αναδοχή των οργανώσεων αυτών θα αναλάβουν άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας σε εύθετο χρόνο.

"Η Μεγαλειότητά της θα συνεχίσει να υπηρετεί ως Ανάδοχος εκατοντάδες φιλανθρωπικές οργανώσεις και ιδρύματα αλλά στο εξής θα μοιράζεται την αποστολή αυτή με την οικογένειά της", αναφέρει η ανακοίνωση.

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι η εν ζωή μονάρχης με τη μακροβιότερη παραμονή στο θρόνο παγκοσμίως.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.