Η επικίνδυνη προφητεία του Antinews 5 ώρες πριν το τρομοκρατικό χτύπημα στον Παπαδήμο

Η επικίνδυνη προφητεία του Antinews 5 ώρες πριν το τρομοκρατικό χτύπημα στον Παπαδήμο

Μια άκρως περίεργη ανάρτηση έκανε στις 13:32 το μεσημέρι  της Πέμπτης, 25 Μαΐου, πέντε ώρες, δηλαδή, πριν την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο, η ιστοσελίδα Antinews, με τίτλο «Χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους».

Στο κείμενο γίνεται μια τύπου ανάλυση της πολιτικής κατάστασης με σαφείς αντικυβερνητικές κορώνες, και πληροφορίες ότι η κυβέρνηση θα επιδιώξει να αλλάξει την ατζέντα.

Στο κείμενο, μάλιστα, διατυπώθηκε μια ακραία άποψη που άφηνε ευθέως υπονοούμενα για τρομοκρατικό «στήσιμο» από την κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα γράφει στην ανάρτηση:

«Ελπίζουμε, πάντως, να μην στηθεί κανένα πιο… επικίνδυνο παιχνίδι αποπροσανατολισμού που θα κάνει μεγάλη ζημιά στη χώρα. Μην ξεχνάμε τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια με τους μπαχαλάκηδες στις φοιτητικές εκλογές. Πολύ θα βόλευε την κυβέρνηση μια κατάσταση χάους, ένα τρομοκρατικό χτύπημα ή κάτι που θα προκαλούσε πανελλήνιο σοκ και θα κοίμιζε τον κόσμο.

Ελπίζουμε μόνο να επιτεθούν απλά στους γνωστούς στόχους: Κυριάκο, Σαμαρά, Στουρνάρα, Φώφη κ.λπ και να μην κάνουν κάτι χειρότερο. Γιατί είναι ικανοί για όλα. Το πληγωμένο λιοντάρι είναι και πιο επικίνδυνο. Κι αυτοί τώρα χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους».

Τα ερωτήματα που προκύπτουν από την ανάρτηση αυτή είναι πάρα πολλά. Πρόκειται για νεόκοπους προφήτες; Εάν, όχι, θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στις αρμόδιες αρχές για την προφητεία περί τρομοκρατικού χτυπήματος πέντε ώρες πριν την επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό.

Εδώ το λινκ στην ανάρτηση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter