«Η Εποχή των Παγετώνων»: Το σπέσιαλ πασχαλινό αφιέρωμα της Nova! (Video)

«Η Εποχή των Παγετώνων»: Το σπέσιαλ πασχαλινό αφιέρωμα της Nova! (Video)

Τα Novacinema υποδέχονται το φετινό Πάσχα με ένα μοναδικό αφιέρωμα στη σειρά ταινιών «Η Εποχή των Παγετώνων» που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Το σπέσιαλ αφιέρωμα κορυφώνεται την Κυριακή του Πάσχα, 16 Απριλίου με την πρεμιέρα της πιο πρόσφατης ταινίας «Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης» (2016) στο Novacinema 1HD, στις 22:00 (https://www.youtube.com/watch?v=HN_1-cf_Xv0).

Από τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου έως και τη Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου θα προβάλλονται μεταγλωττισμένες οι προηγούμενες ταινίες της «Εποχής των Παγετώνων» στο Novacinema2HD στις 21:00. Ειδικότερα θα προβληθούν: Τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου «Η Εποχή των Παγετώνων» (2002), τη Μ. Τρίτη 11 Απριλίου «Η Εποχή των Παγετώνων: Η Απόψυξη» (2006), τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου «Η Εποχή των Παγετώνων: Η Αυγή των Δεινοσαύρων» (2009), τη Μ. Πέμπτη, 13 Απριλίου «Η Εποχή των Παγετώνων: Ο Χορός των Ηπείρων» (2012) και τη Μ. Παρασκευή, 14 Απριλίου θα προβληθεί «Η Εποχή των Παγετώνων: Η Αυγή των Δεινοσαύρων» (2009) σε επανάληψη.

Το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν μαραθώνιο των αγαπημένων τους ταινιών «Η Εποχή των Παγετώνων» στο Novacinema2HD, από τις 11:00 έως τις 17:30.

Την Κυριακή του Πάσχα, 16 Απριλίου το αφιέρωμα ολοκληρώνεται με τη μεγάλη πρεμιέρα: «Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης» (2016) στο Novacinema 1HD, στις 22:00. Η πιο πρόσφατη ταινία της σειράς, σε σκηνοθεσία των Μάικ Θερμάιερ και Γκέιλεν Τσου, θα προβληθεί μεταγλωττισμένη με τις εκπληκτικές φωνές των Γιάννη Μπέζου, Πέτρου Φιλιππίδη, Λεωνίδα Κακούρη και Γιάννη Πολιτάκη. Αυτή τη φορά ο Σκρατ ταξιδεύει στο μακρινό διάστημα καθώς αναζητά το βελανίδι του δημιουργώντας και πάλι μπελάδες. Ο Μάνι, ο Σίντ, ο Ντιέγκο και η Έλι μας συμπαρασύρουν σε μια μάχη με το χρόνο με στόχο να σώσουν τη Γη από μια απειλητική βροχή μετεωριτών, όπου οι ανατροπές και η δράση εναλλάσσονται με κωμικά στοιχεία μέσα από εκκεντρικούς αλλά και διασκεδαστικούς χαρακτήρες.

Μετά το Πάσχα όλες οι ταινίες του αφιερώματος θα προβάλλονται από τις 21 Απριλίου έως τις 19 Μαΐου στο Novacinema2HD, στη ζώνη Cinema για παιδιά, κάθε Παρασκευή στις 21:00.

Οι ταινίες έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή τους θα διατίθενται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter