Η «ΕΣΤΙΑ» «αδειάζει» Μητσοτάκη για το παρασκήνιο με Σόιμπλε εκλογές

Η «ΕΣΤΙΑ» «αδειάζει» Μητσοτάκη για το παρασκήνιο με Σόιμπλε εκλογές

Τις «παροτρύνσεις» Σόιμπλε προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να στηρίξει την ψήφιση των μέτρων που θα φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση, αποκαλύπτει η «ΕΣΤΙΑ», φέρνοντας στο φως το παρασκήνιο της συνάντησης των δύο ανδρών.

Όπως αναφέρει στο χθεσινό της φύλλο, ο Σόιμπλε ζήτησε σαφώς την ψήφιση των μέτρων από τη ΝΔ, επιβεβαιώνοντας ότι υπήρξε συμφωνία πολιτικής λύσης μεταξύ Αθήνας και θεσμών, με φόντο το πλαίσιο των αποφάσεων του Eurogroup.

Σημειώνεται ότι το ρεπορτάζ της ακραιφνώς δεξιάς εφημερίδας έρχεται τόσο μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη-Σόιμπλε, όσο και μετά το πρόσφατο Eurogroup και τη συμφωνία να επιστρέψουν μετά την Καθαρά Δευτέρα στην Αθήνα οι θεσμοί, ώστε να προχωρήσει το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Και ίσως όλα αυτά να εξηγούν τη μεταστροφή της στάσης της ΝΔ, η οποία το τελευταίο διάστημα σταμάτησε… «εκκωφαντικά» να ζητά πρόωρες εκλογές, μια και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών φέρεται να ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να… ξεχάσει τέτοιο ενδεχόμενο, το οποίο θα αποσταθεροποιούσε τη χώρα και θα επανέφερε θέμα Grexit.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter