Η Εθνική καταγγέλλει ομολογιακό δάνειο 80 εκατομμυρίων της Πήγασος

Η Εθνική καταγγέλλει ομολογιακό δάνειο 80 εκατομμυρίων της Πήγασος

Η Εθνική Τράπεζα κατήγγειλε ομολογιακό δάνειο ύψους 80 εκατ. ευρώ προς στον εκδοτικό όμιλο του Πήγασο

Σημειώνεται ότι προ ημερών η διοίκηση της Πήγασος χαρακτήριζε ανακριβή τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία οι τράπεζες κατήγγειλαν τις δανειακές συμβάσεις.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα προβαίνει άμεσα σε ενημέρωση των επενδυτών και των αρμόδιων Αρχών για κάθε επιχειρηματική εξέλιξη.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή της η Πήγασος Α.Ε. αναφέρει: «Κατ’ εφαρμογή του Ν. 3340/2005, της υπ’ αριθμ. 3/347/12.07.2005 απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Κανονισμού του Χ.Α. ως ισχύουν, ανακοινώνεται ότι σήμερα, την 8η Ιουνίου 2017, επιδόθηκε στην «Πήγασος Εκδοτική Ανώνυμη Εταιρία» (εφεξής ως «Εταιρία»), από την Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρία «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.» και υπό την ιδιότητά της ως εκπρόσωπος των ομολογιούχων, Εξώδικη Καταγγελία Ομολογιακού Δανείου ύψους 80.000.000,00, ευρώ που εξεδόθη κατά τους όρους που αναφέρονται στο υπ’ αριθμ. 9747144261/11.03.2014 «Πρόγραμμα Εκδόσεως Κοινού Ενυπόθηκου Ομολογιακού Δανείου, Μετά Συμβάσεων Καλύψεως, Πρωτογενούς Διαθέσεώς του, Ορισμού Πληρεξουσίου Καταβολών και Εκπροσώπου των Ομολογιούχων» ως ισχύει (εφεξής ως «Δάνειο»), καθιστώντας αυτό αμέσως ληξιπρόθεσμο και απαιτητό και καλώντας την Εταιρία όπως καταβάλει το σύνολο των εκ του Δανείου αυτού οφειλών ύψους 77.857.720,56 ευρώ .

Η Εταιρία γνωρίζει στο επενδυτικό κοινό και στις Αρμόδιες Αρχές, ότι κατά πάγια τακτική της, θα προβαίνει σε άμεση ενημέρωση για κάθε επιχειρηματική εξέλιξη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter