Η Fenty Beauty της Ριάνα δίνει τα έσοδα από το καινούριο της προϊόν για καλό σκοπό

Η Fenty Beauty της Ριάνα δίνει τα έσοδα από το καινούριο της προϊόν για καλό σκοπό

Με τη σειρά προϊόντων ομορφιάς, Fenty Beauty που δημιούργησε η τραγουδίστρια της R&B και ποπ μουσικής Ριάνα δεν επιδιώκει μόνο εδραίωση στον επιχειρηματικό στίβο, αλλά συγκεντρώνει χρήματα για ανθρωπιστικούς σκοπούς και εμπνέει και άλλους να την ακολουθήσουν.

Η τραγουδίστρια, η οποία ίδρυσε το 2012 το Clara Lionel Foundation (CLF), μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που ενισχύει ανθρωπιστικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο, με επίκεντρο την εκπαίδευση και την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών λάνσαρε ένα highlighter και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τους σκοπούς του CLF.

Αγοράζοντας το νέο προϊόν μακιγιάζ της Fenty Beauty συνεισφέρετε σε δράσεις που βοηθούν γυναίκες και παιδιά σε ανάγκη, αναφέρει το Marie Claire.

To CLF (που φέρει τα ονόματα της γιαγιάς και του παππού της Ριάνα, Κλάρα και Λάιονελ από την ίδρυσή του, έχει χρηματοδοτήσει ένα κέντρο ογκολογίας στο νοσοκομείο Queen Elizabeth στην πατρίδα της τραγουδίστριας, τη νησιωτική χώρα Μπαρμπέιντος, ξεκίνησε πρόγραμμα μικροεπιδοτήσεων και δώρισε ποδήλατα σε κορίτσια στο Μαλάουι για τη μετακίνησή τους από και προς το σχολείο.

Το ίδρυμα δημιουργήθηκε όταν η εκλιπούσα γιαγιά της Ριάνα, Κλάρα Μπρέιθγουεϊτ ξεκίνησε άνιση μάχη με τον καρκίνο.

«Ήταν η πιο χαρισματική, ανιδιοτελής γυναίκα. Όλες οι γυναίκες στην οικογένειά μου τη θεωρούν πρότυπο» έχει αναφέρει η τραγουδίστρια.

Το 2017, η Ριάνα ταξίδεψε με τον εκτελεστικό διευθυντή του CLF, Τζάστιν Λούκας στο Μαλάουι, όπου το ίδρυμα συνεργάζεται με την Παγκόσμια Σύμπραξη για την Εκπαίδευση (GPE) και την Εκστρατεία για τη Γυναικεία Εκπαίδευση για τη χορήγηση υποτροφιών σε κορίτσια που φοιτούν σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

«Είδαμε από πρώτο χέρι πώς αυτή η σημαντική παρέμβαση βοηθά τα κορίτσια να αποφύγουν τον πρόωρο γάμο, την εγκυμοσύνη και το HIV / AIDS» ανέφερε ο Τζάστιν Λούκας. Πολλοί από τους μαθητές και μαθήτριες που ολοκληρώνουν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη συνέχεια ασχολούνται με επιχειρήσεις. «Συναντήσαμε μια υπέροχη νεαρή γυναίκα, την Άνι, η οποία αποφοίτησε, άνοιξε το δικό της εστιατόριο και είναι πλέον σε θέση να υποστηρίξει ολόκληρη την οικογένειά της» σημείωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του CLF, σύμφωνα με το Marie Claire.

Αυτό τον μήνα, το CLF θα συγκεντρώσει πόρους για να βοηθήσει γυναίκες, όπως η Άνι καθώς συνεχίζει την αποστολή του. Κάθε Σεπτέμβριο η Ριάνα διοργανώνει την εκδήλωση, Diamond Ball από την οποία πέρσι συγκεντρώθηκε βοήθεια ύψους 5 εκατ. δολαρίων.

Επιπλέον η τραγουδίστρια δωρίζει τα έσοδα από τις πωλήσεις των νέων highlighters στο ίδρυμα CLF.

«Ελπίζουμε ότι αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει στην κοινότητα της Fenty Beauty να αισθανθεί όχι μόνο ότι είναι μέρος του ταξιδιού του CLF, αλλά και ότι μπορεί να αναλάβει δράση σε θέματα, για τα οποία παθιάζεται» ανέφερε ο Τζάστιν Λούκας και πρόσθεσε: «Στην καρδιά της αποστολής μας είναι η ιδέα ότι ο καθένας μπορεί να διαδραματίσει έναν ρόλο στη δημιουργία ενός πιο δίκαιου κόσμου, συμβάλλοντας με τον δικό του τρόπο».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter