Η Forthnet βραβεύτηκε στα «IMPACT BITE (Business IT Excellence) Awards 2017»

Η Forthnet βραβεύτηκε στα «IMPACT BITE (Business IT Excellence) Awards 2017»

Στο …βάθρο των «IMPACT BITE (Business IT Excellence) Awards 2017» ανέβηκε η Forthnet για το project “Υλοποίηση λύσης Oracle CX Marketing Cloud στη Forthnet”. Στη γιορτή της τεχνολογίας, η ομάδα της Forthnet, της εταιρείας που έφερε το Internet και τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα ενώ διαρκώς βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, διακρίθηκε λαμβάνοντας το Silver βραβείο.

Η εκδήλωση, που αποτελεί θεσμό στην αγορά της τεχνολογίας διοργανώθηκε φέτος για έκτη συνεχή χρονιά, έλαβε χώρα στις 29 Ιουνίου. 

Η εφαρμογή που χάρισε στην ομάδα της Forthnet το βραβείο είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα κεντρικού ελέγχου και διαχείρισης προωθητικών ενεργειών καθώς και marketing automation εφαρμογών και αναπτύχθηκε από τη Singular-Logic. 

Με απολύτως φιλικό τρόπο δίνει τη δυνατότητα στα στελέχη του marketing της επιχείρησης να ελέγχουν όλα τα ψηφιακά είδη επικοινωνίας προς τους καταναλωτές με στόχο την αύξηση της αποδοτικότητας του συνόλου των ενεργειών.

Από την πλευρά της Forthnet, το βραβείο παρέλαβαν οι Πέτρος – Μιχαήλ Μουτζουρίδης (Process Improvement & Operations Manager) και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος (IT Business Analyst).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter