Η «γκάφα» του Πορτοσάλτε με τους μαρκαδόρους και η επίθεση στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Documento

Η «γκάφα» του Πορτοσάλτε με τους μαρκαδόρους και η επίθεση στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Documento

Με αφορμή τα υβριστικά συνθήματα που βρέθηκαν γραμμένα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε έχει αρχίσει “σταυροφορία” για την τάξη και την ασφάλεια, ενώ δεν παρέλειψε να εξαπολύσει και επίθεση με έμμεσο τρόπο εναντίον του Documento.

Aς θυμηθούμε τη στάση του Άρη Πορτοσάλτε όταν ο ΥΠΕΞ, Νίκος Κοτζιάς είχε δεχθεί απειλητική επιστολή για το Μακεδονικό που έγραφε: “Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα”.

Τότε ο μεγαλοδημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, είχε όρεξη για πλακίτσα και έγραφε στο twitter, πως όλα αυτά είναι κωμωδία.

Για να μη θυμηθούμε τι έλεγε ο Άρης Πορτοσάλτε στον Ηλία Κασιδιάρη, λίγο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της νεοναζιστικής οργάνωσης.

“Πρέπει να βρείτε και εσείς έναν τρόπο να μη σας πιάνουν στο στόμα τους”. Αυτό έλεγε

Ίσως όμως να μην είναι και πολύ «τυχαίο» ότι η διαμαρτυρία του Πορτοσάλτε για την «επίθεση» εμφανίστηκε στο twitter λίγο μόλις αφότου προαναγγέλθηκε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Documento με τις επαγγελματικές δραστηριότητες της συζύγου του, που αποσπάστηκε από το ΑΠΕ στο κόμμα του Κυριάκου, και πλέον επιδίδεται σε… αγιογραφίες της Μαρέβας. 

Επίσης, ενώ δεν αναφέρεται η σύζυγός του στα συνθήματα του μαρκαδόρου, την παρουσιάζει ως θύμα για να επεκτείνει τη θυματοποιηση αμέσως μετά το δημοσίευμα του Documento. Όλα αυτά είναι απλώς γκάφα ή συνειδητή επιλογή του δημοσιογράφου του Σκάι; 

_x000D_
_x000D_

Ο Κώστας Βαξεβάνης σχολιάζοντας τους χειρισμούς του δημοσιογράφου του Σκάι έγραψε στο twitter

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter