Η γυναίκα που αρραβωνιάστηκε έναν πολυέλαιο, αλλά τον απατά με άλλον (πολυέλαιο)

Η γυναίκα που αρραβωνιάστηκε έναν πολυέλαιο, αλλά τον απατά με άλλον (πολυέλαιο)

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα γενικώς στα ερωτικά του καθενός, στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως η κολοκυθόπιτα… ξέφυγε λίγο στο ψήσιμο.

Ο λόγος για μια Βρετανίδα, η οποία ονομάζεται Αμάντα Λίμπερτι, και η οποία ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, όπως η ίδια λέει, έναν… πολυέλαιο ονόματι Lumiere, που «γνώρισε» στο eBay και ο οποίος κόστιζε περίπου 400 βρετανικές λίρες. Αν και ο Lumiere βρισκόταν στη Γερμανία, η Αμάντα έκανε τα πάντα για να τον κάνει δικό της, όπερ και εγένετο.

Η Αμάντα τον έκανε… στεφάνι στο ταβάνι της, τον αρραβωνιάστηκε, τον φροντίζει, τον αγκαλιάζει, τον φιλά και γενικώς του εκφράζει τα αισθήματά της με κάθε τρόπο.

Μάλιστα, τη σχετική πρόταση γάμου την έκανε στον πολυέλαιο του Αγίου Βαλεντίνου και πλέον ευελπιστεί και σε μια γαμήλια τελετή, αντάξια του ζεύγους.

Δεν παύει ωστόσο να την… κουράζει πότε πότε η ρουτίνα αυτής της σχέσης, οπότε και απιστεί, με έναν άλλο πολυέλαιο, ονόματι Jewel, ο οποίος είναι μικρότερος σε μέγεθος και πιο εύκολος να τον μεταφέρει στο κρεβάτι και να κοιμούνται μαζί, όπως αναφέρει και το σχετικό ρεπορτάζ της Daily Mail.

Όπως λέει μάλιστα, οι πολυέλαιοί της (διότι διαθέτει κι άλλους) δε ζηλεύουν ο ένας τον άλλον.

Για την ίδια δεν υπάρχει τίποτα αφύσικο σε αυτές τις σχέσεις και αναγνωρίζει ότι ανήκει στην ομάδα των Objectum Sexual, των ανθρώπων δηλαδή που νιώθουν ερωτική έλξη για αντικείμενα.

Εξάλλου, μεγάλος της έρωτας στο παρελθόν ήταν το άγαλμα της Ελευθερίας, στη Νέα Υόρκη, γι αυτό και ταξίδευε συχνά στις ΗΠΑ, ώστε να διατηρεί αυτήν την σχέση όχι τόσο εξ αποστάσεως…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter