Η Ίρμα χτύπησε τις πολυτελείς βίλες του Τραμπ

Η Ίρμα χτύπησε τις πολυτελείς βίλες του Τραμπ

Ο κυκλώνας Ίρμα, ο οποίος προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές σε πολλά νησιά της Καραϊβικής, πέρασε επίσης από μια έπαυλη 11 υπνοδωματίων που ανήκει στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο νησί Άγιος Μαρτίνος — και αυτό δεν είναι το μοναδικό πολυτελές ακίνητο του μεγιστάνα που απειλούσε να καταστρέψει.

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν το Chateau des Palmiers, το περιφραγμένο οίκημα ιδιοκτησίας του Τραμπ, υπέστη ζημιές. Το ακίνητο, που πωλείται για 16,9 εκατομμύρια δολάρια, ανήκει τυπικά σε μια κοινοπραξία και έχει νοικιαστεί.

Οι αρχές στον Άγιο Μαρτίνο ανέφεραν ότι το μεγαλύτερο μέρος των κτιρίων στο νησί, που ανήκει στη Γαλλία και στην Ολλανδία σχεδόν εξ ημισείας, έχει καταστραφεί.

Μια εκπρόσωπος του Οργανισμού Τραμπ, η Αμάντα Μίλερ, δήλωσε ότι παρακολουθείται στενά η κατάσταση τόσο στον Άγιο Μαρτίνο, όσο και σε άλλες ιδιοκτησίες του Τραμπ στη Φλόριντα.

Αν και η πορεία του κυκλώνα είναι αβέβαιη ακόμη, το ακίνητο Μαρ-α-Λάγκο στο Παλμ Μπιτς —το οποίο ο ίδιος αποκαλεί τον «χειμερινό Λευκό Οίκο» και κατά το περιοδικό Forbes έχει αξία 175 εκατ. δολάρια— επίσης κινδυνεύει.

Η Κομητεία του Παλμ Μπιτς κήρυξε χθες κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Κοντά στο Μαϊάμι, στον Τραμπ ανήκουν πολυτελείς πολυκατοικίες, οι Πύργοι Τραμπ, τα Ηλιόλουστα Νησιά, αλλά και το Trump International Beach Resort, πάνω στην παραλία.

Ορισμένοι πελάτες αυτού του τελευταίου έφυγαν πριν από την έλευση του κυκλώνα. Έχουν ληφθεί μέτρα και στελέχη του θέρετρου θα φροντίσουν για την εκκένωσή του αν χρειαστεί, διαβεβαίωσε ο επικεφαλής μάρκετινγκ του ακινήτου του Τραμπ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter