Η Κέιτ Μίντλετον είναι η «ειδικός» του βασιλικού στιλ

Η Κέιτ Μίντλετον είναι η «ειδικός» του βασιλικού στιλ

Αν και η Μέγκαν Μαρκλ συγκέντρωσε πρόσφατα το ενδιαφέρον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η Κέιτ Μίντλετον είναι η πραγματική σταρ της βασιλικής οικογένειας. Είναι το πρόσωπο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο θέμα του βασιλικού στιλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Evening Standard, η ετήσια έκθεση του eBay, UK Retail Report, δείχνει ότι οι στιλιστικές επιλογές της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ έχουν εμπνεύσει περισσότερους ανθρώπους να προβούν σε αγορές από ό,τι εκείνες του νεοεισερχόμενου μέλους της βασιλικής οικογένειας, της Μέγκαν Μαρκλ, συζύγου του πρίγκιπα Χάρι.

Η Κέιτ Μίντλετον, μητέρα τριών παιδιών, κατέχει τα πρωτεία, είναι το μέλος της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου για το οποίο έχουν γίνει οι περισσότερες online αναζητήσεων στο eBay τη χρονιά που πέρασε.

Σύμφωνα με το ετήσιο UK Retail Report του eBay, τα παλτό και τα φορέματα που φόρεσε κατά τη διάρκεια της τρίτης εγκυμοσύνης της ήταν τα αντικείμενα που αναζητήθηκαν περισσότερο στην ιστοσελίδα online αγορών.

Οι αναζητήσεις για τα παλτό εγκυμοσύνης υπερτριπλασιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2017, όταν η Μίντλετον, 36 ετών, έκανε περιπάτους, ενώ ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Λούις. Και τον Απρίλιο, όταν εμφανίστηκε έξω από το νοσοκομείο φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα Jenny Packman για το ντεμπούτο του Λούις, οι αναζητήσεις για τη σχεδιάστρια υπερδιπλασιάστηκαν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter