Η λουξ cola plus ‘n light επίσημος υποστηρικτής της Athens Xclusive Designers Week

Η λουξ cola plus ‘n light επίσημος υποστηρικτής της Athens Xclusive Designers Week

Η λουξ cola plusn light έγινε «μόδα» και συμμετείχε ως official supporter στην 22η Athens Xclusive Designers Week, την πιο λαμπερή γιορτή της Αθήνας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο και σε γειτονικούς χώρους 19 με 22 Οκτωβρίου. 

Για τέσσερις ημέρες Έλληνες και διεθνείς σχεδιαστές εντυπωσίασαν τους λάτρεις της υψηλής ραπτικής με τις δημιουργίες τους, με τις πασαρέλες να πλημυρίζουν από μοναδικές δημιουργίες και τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν Spring-Summer 2018.

Η λουξ cola plus n light ήταν εκεί για να δροσίσει, με μοναδική φυσική απόλαυση, τους συμμετέχοντες και να στηρίξει τη φαντασμαγορική διοργάνωση που προβάλλει και συνδέει Έλληνες σχεδιαστές με τη διεθνή βιομηχανία, τοποθετεί την Ελλάδα στο διεθνή χάρτη της μόδας και ταυτόχρονα, επιβραβεύει αναδυόμενα σχεδιαστικά ταλέντα. Στην Εβδομάδα Μόδας συμμετείχε ως επίτιμη προσκεκλημένη η Anna Molinari, ιδρύτρια του ιταλικού οίκου μόδας Blumarine, η οποία παρουσίασε σε παγκόσμια πρώτη τη νέα συλλογή Blugirl SS 18. Ενώ το πλούσιο πρόγραμμα των fashion shows φιλοξένησε, μεταξύ άλλων, τους σχεδιαστές Giorgio Fatouro, Kathy Heyndels & Giannetos Handmade, Parthenis, Tassos Mitropoulos, Vassilis Zoulias, καθώς και το καταξιωμένο διεθνώς ελληνικό brand αξεσουάρ Folli Folie.

Η 22η διοργάνωση είχε ξεχωριστό χαρακτήρα καθώς ήταν αφιερωμένη σε έναν πολύ σημαντικό σκοπό για την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό, την εκστρατεία Bring Them Back (www.bringthemback.org) για τον επαναπατρισμό των Γλυπτών του Παρθενώνα. Η Λουξ με τη νέα λουξ cola plusn light, πάντοτε στο πλευρό δράσεων που προστατεύουν και προωθούν τον ελληνικό πολιτισμό, στήριξε περήφανα το ιδιαίτερο μήνυμα της Athens Xclusive Designers Week.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter