Η Μάγδα Φύσσα αναγνώρισε τον χρυσαυγίτη που της φώναξε «Πού είναι τώρα ο Παύλος σου»

Η Μάγδα Φύσσα αναγνώρισε τον χρυσαυγίτη που της φώναξε «Πού είναι τώρα ο Παύλος σου»

Η Μάγδα Φύσσα αναγνώρισε τον χρυσαυγίτη που είχε πρωτοσταστήσει στα πρωτοφανή επεισόδια της 14ης Φεβρουαρίου μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου, στο Εφετείο της Αθήνας.

Ο τραμπούκος, που της είχε φωνάξει “που είναι τώρα ο Παύλος σου;” κάνοντας ταυτόχρονα χυδαίες χειρονομίες , βρισκόταν σήμερα στο ακροατήριο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης .

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα , αλλά και ο θείος του αδικοχαμένου μουσικού, τον υπέδειξαν στην αστυνομία η οποία όμως τους έκανε και… παρατήρηση.

Ο ίδιος μάλιστα ο αστυνομικός διευθυντής, όταν η Μαγδα Φύσσα διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία στο ακροατήριο του εν λόγω ατόμου, στο οποίο έχει υποβάλλει μήνυση, φέρεται να της συνέστησε να… περάσει η ίδια έξω από την δικαστική αίθουσα γιατί δημιουργεί πρόβλημα!

Η στάση αυτή της αστυνομίας προκάλεσε την εύλογη αντίδραση από πλευράς της οικογένειας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα.

«Την προηγούμενη φορά μάς έβριζε “σας γ… τα σπίτια”, σας έλεγα “σταματήστε τον” κι εσείς γυρίζατε την πλάτη», διαμαρτυρήθηκε ο αδελφός της Μάγδας Φύσσα προς τον αστυνομικό διευθυντή, για να δεχτεί την παρατήρηση «μη λέτε τέτοιες εκφράσεις σε δικαστήριο»…

Η οικογένεια κατήγγειλε στους δημοσιογράφους ότι η συμπεριφορά της αστυνομίας, ειδικά μέσα στην αίθουσα τελετών του Εφετείου όπου κάποιες ημέρες διεξάγεται η δίκη για τα “έργα και τις ημέρες” της Χ.Α. , είναι ιδιαίτερα ανεκτική προς τους χρυσαυγίτες.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα άφηναν να ακουστεί το σύνθημα “Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή” μέσα σε αυτό το δικαστήριο, τι άλλο να πω…», τόνισε με δικαιολογημένη αγανάκτηση η Μάγδα Φύσσα.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter