Η Μαρίν Λεπέν νευρίασε με άσεμνη χειρονομία νεαρού, πλάι στον Μακρόν! (Photo)

Η Μαρίν Λεπέν νευρίασε με άσεμνη χειρονομία νεαρού, πλάι στον Μακρόν! (Photo)

Η ηγέτης της γαλλικής ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν μπορεί να μην εξοργίζεται με τόσα ρατσιστικά που πρεσβεύει και διατυμπανίζει αλλά εξοργίστηκε με μια φωτογραφία ενός νέου που κάνει μια άσεμνη χειρονομία την ώρα που ποζάρει με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. Το χαρακτηρίζει μάλιστα «ασυγχώρητο»περιστατικό.

Το φωτογραφικό καρέ τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του επικεφαλής του γαλλικού κράτους στον Άγιο Μαρτίνο, στις γαλλικές Αντίλλες. Δύο νεαροί μαύροι περιστοιχίζουν τον Εμανουέλ Μακρόν, ο ένας εκ των οποίων, ο οποίος δεν φοράει μπλούζα, κάνει την άσεμνη χειρονομία, σηκώνοντας το μεσαίο δάκτυλο του χεριού του.

«Δεν βρίσκουμε καν λέξεις για να εκφράσουμε την οργή μας. Στη Γαλλία δεν αξίζει σίγουρα αυτό. Είναι ασυγχώρητο!» έγραψε στο Twitter η Μαρίν Λεπέν.

Από την πλευρά του, ο Εμανουέλ Μακρόν επιχείρησε να ρίξει τους τόνους και να εκτονώσει την πολεμική διαβεβαιώνοντας ότι «αγαπάει κάθε παιδί της (γαλλικής) Δημοκρατίας, ανεξάρτητα από τις ανοησίες τους».

«Στόχος μου είναι να βοηθήσω αυτήν τη νέα γενιά» συμπλήρωσε, σημειώνοντας ότι ο ένας από τους δύο νέους στην φωτογραφία, στο σπίτι του οποίου προσκλήθηκε, πρόσφατα βγήκε από τη φυλακή για ληστεία.

«Δεν θα διδαχθούμε τίποτα από τις δηλώσεις μίσους» συνέχισε και «πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε ότι η νέα γενιά μας, επειδή έχει συγκεκριμένο χρώμα ή κάποια στιγμή κάνει ανοησίες, δεν έχει τίποτα να διδαχθεί» υπογράμμισε ο Εμανουέλ Μακρόν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter