Η Μεγαλοοικονόμου δεν παραδίδει την έδρα για να μην την πάρει ο Καλλιάνος – Τι λέει ο ίδιος

Η Μεγαλοοικονόμου δεν παραδίδει την έδρα για να μην την πάρει ο Καλλιάνος – Τι λέει ο ίδιος

Γιατί αποχώρησε από την Ένωση Κεντρώων εξηγεί η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θεοδώρου Μεγαλοοικονόμου, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν παραδίδει την έδρα για να μην την… πάρει ο Καλλιάνος.

Μιλώντας στον Real Fm είπε ότι: «Τα δύο χρόνια που πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις δεν είχα συνεργάτες. Ήταν ένα κόμμα που ήταν τελείως ασυντόνιστο. Δεν υπήρχαν συνεργάτες που να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου σωστά. Να μπορέσεις να προσφέρεις. Το είχα επανειλημμένως τονίσει και στον πρόεδρο και στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ήμουν η κακιά του κόμματος».

Και συμπλήρωσε ότι ευχαρίστως θα παρέδιδε την έδρα, αλλά, όπως είπε: « Ξέρετε όμως γιατί δεν το κάνω; Γιατί θα ήταν ένας εκβιασμός. Ξέρετε πίσω από μένα ποιος είναι; Ο κ. Καλλιάνος, ο οποίος έχει φύγει από την Ένωση Κεντρώων και έχει πάει στη ΝΔ. Ο πρώτος επιλαχών στο Ειρηνοδικείο είναι ο κ. Καλλιάνος και κάποτε μου είχε πει ο πρόεδρος “και να πεθάνεις θα σε βαλσαμώσουμε”, διότι θα την πάρει την έδρα και θα την πάει στη ΝΔ. Αν την παραδώσω είναι σαν να τους εκβιάζω. Ανεξάρτητη θα κάνω το έργο μου. Αυτό που θέλω να κάνω».

Γιάννης Καλλιάνος: «Δεν θα δεχόμουν την έδρα»

Την απόφασή του να μην αποδεχτεί τη βουλευτική έδρα σε περίπτωση παραίτησης της κ. Μεγαλοοικονόμου, ανακοινώνει ο Γιάννης Καλλιάνος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Θα ήταν πολιτικά ανήθικο να παραλάβω την έδρα και να τη μεταφέρω στη ΝΔ τη στιγμή που ανήκει στην Ένωση Κεντρώων. Ουδέποτε θα έκανα κάτι τέτοιο και το έχω ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή. Στη Βουλή θα επιλέξουν να με βάλουν οι πολίτες με σταυρό, εφόσον κρίνουν ότι είμαι ικανός να προσφέρω τα μέγιστα για τη ΝΔ. Κανένα δωράκι από την ΕΚ ή τη Μεγαλοοικονόμου δεν θα δεχόμουν. Επομένως, αφού αυτός είναι ο φόνος της κ. Μεγαλοοικονόμου, μπορεί να παραδόσει την έδρα της χωρίς δισταγμό και εγώ με τη σειρά μου στον επόμενο» ανέφερε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter