Η Μελάνια σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της και μιλά για τις απιστίες του Τραμπ (Video)

Η Μελάνια σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της και μιλά για τις απιστίες του Τραμπ (Video)

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η Μελάνια Τραμπ σπάει για πρώτη φορά την σιωπή της μετά τα όσα έχουν ακουστεί για τις απιστίες του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο ABC News και την εκπομπή στο “Good Morning America”.

«Είμαι μητέρα και Πρώτη Κυρία, και έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να σκεφτώ και να κάνω» δήλωσε η Μελάνια όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το αν όσα έχουν ακουστεί για τις απιστίες του Αμερικανού προέδρου έχουν επηρεάσει το γάμο τους.

«Δεν με ανησυχούν και επικεντρώνομαι σε μένα» συνέχισε η Μελάνια.

Όλο αυτό το διάστημα, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο των Μέσων Ενημέρωσης, αφού του έχουν χρεώσει αρκετές εξωσυζυγικές σχέσεις με την πιο πρόσφατη που βγήκε στην επιφάνεια να είναι αυτή με την πορνοσταρ Στόρμι Ντάνιελ. Ωστόσο, η Μελάνια Τραμπ δεν έχει δώσει ποτέ καμία δημόσια απάντηση σχετικά με τα όσα κατηγορούν το σύζυγό της.

Τον περασμένο Ιούνιο μόνο, ο προσωπικός δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου, Ρούντι Τζουλιάνι είχε δηλώσει πως η Πρώτη Κυρίας «πιστεύει το σύζυγό της και ότι γνωρίζει πως όσα ακούγονται είναι αναληθή».

Ερωτηθείς η Μελάνια Τραμπ για την εν λόγω δήλωση, είπε πως δεν συζήτησε ποτέ το συγκεκριμένο θέμα με τον δικηγόρο.

«Ποτέ δεν μίλησα με τον κ. Τζουλιάνι», είπε. Ερωτηθείς για ποιο λόγο ο Τζουλιάνι είπε κάτι τέτοιο πρόσθεσε: «Δεν ξέρω, πρέπει να τον ρωτήσετε». Στην αποκλειστική συνέντευξή του, ο δημοσιογράφος ρώτησε επίσης την πρώτη κυρία αν έχει πληγωθεί από όλες αυτές τις ιστορίες που ακούστηκαν τον περασμένο χρόνο.«Δεν είναι πάντα ευχάριστο, φυσικά, αλλά ξέρω τι είναι σωστό και τι είναι λάθος και τι είναι αλήθεια και τι όχι».

Παρά την συνεχή εστίαση του κοινού στην προσωπική της ζωή, τις επίμονες κατηγορίες περί απιστίας και τις κατηγορίες περί άσχημης σεξουαλικής συμπεριφοράς του συζύγου της- κατηγορίες που αμφισβητεί ο ίδιος ο Τραμπ – η Πρώτη Κυρία επιμένει ότι ο γάμος τους είναι καλός και ότι αγαπά τον σύζυγό της.

«Ναι, περνάμε ωραία», είπε και συνέχισε: «Αυτά που λένε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και εικάζουν είναι κουτσομπολιά, δεν είναι πάντα σωστά».

«Είμαι πολύ δυνατή και γνωρίζω ποιες είναι οι προτεραιότητές μου» τόνισε η Μελάνια. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter