«Η Μέρα της Βαστίλης»: Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Ίντρις Έλμπα εκτός ελέγχου μόνο στη Nova!

«Η Μέρα της Βαστίλης»: Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Ίντρις Έλμπα εκτός ελέγχου μόνο στη Nova!

Η ταινία δράσης «Η Μέρα της Βαστίλης» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 28 Μαΐου, στις 22:00.

Με πρωταγωνιστές, τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα Ίντρις Έλμπα και τον Ρίτσαρντ Μάντεν από το Game of Thrones, ο ευρηματικός Τζέιμς Ουάτκινς με φόντο την Πόλη του Φωτός σκηνοθετεί για τους λάτρεις του είδους μία ταινία δράσης με γρήγορες εναλλαγές και καταιγιστικές σκηνές δράσης. Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι Σαρλότ Λε Μπον και Κέλι Ράιλι.

Η ταινία που ξεκινά «προφητικά» με βομβαρδισμό στην καρδιά του Παρισιού την ημέρα της εθνικής γιορτής της Γαλλίας, προβλήθηκε στους γαλλικούς κινηματογράφους μία μέρα πριν την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια για να αποσυρθεί από τις αίθουσες μία ημέρα μετά την κυκλοφορία της ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα του τρομοκρατικού χτυπήματος.

Ένας μικροαπατεώνας κι ένας πράκτορας της CIA αναγκάζονται να συνεργαστούν στο πλαίσιο μιας αντιτρομοκρατικής επιχείρησης για να αποκαλύψουν μια συνωμοσία και να φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης έναν κοινό αλλά υπεράνω πάσης υποψίας εχθρό…

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter